Antena Meniu Search
x

Video Black Friday, ziua perfectă pentru pasionaţii de fashion. Magazinele de haine vin cu reduceri de până la 80%

Peste jumătate dintre românii care au făcut cumpărături de Black Friday s-au îndreptat către zona hainelor și a accesoriilor. 6 din 10 români intenționează să-și cumpere ceva de Black Friday, mai mulți decât anul trecut.

Andreea Gherasim
de Andreea Gherasim

la 09.11.2023, 18:30

Vezi și

Ziua reducerilor este așteptată cu nerăbdare inclusiv de pasionatele de modă. Potrivit studiilor, peste 50% dintre cumpărăturile de Vinerea Neagră au fost la categoria haine.

Black Friday, ocazia perfectă pentru a ne completa garderoba

Lavinia Mihăilescu, manager de magazin: Ca și element de noutate în acest sezon, avem multe rochii de seară în promoție și este momentul să profităm acum și să ne gândim la ținuta de Revelion. Nu în ultimul rând, putem să ne întregim capsula cu articole din acest sezon de toamnă-iarnă.

Doamnele profită de reduceri pentru a-și adaugă piese importante în garderobă. 

Maria Marinescu, stilist: O cămașă albă clasică, întotdeauna ai nevoie de așa ceva, purtată cu un pantalon negru sau alb. Cred că toată lumea are nevoie de o rochie elegantă pentru Revelion sau pentru o nuntă, un botez. 

Comercianţii au pregătit reduceri de până la 80% atât în magazine, cât şi în mediul online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Black Friday, ziua perfectă pentru pasionaţii de fashion. Magazinele de haine vin cu reduceri de până la 80%