Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 2 septembrie 2024. Au scăzut cu 3-4 bani pe litru, faţă de sfârşitul săptămânii trecute

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că luni, 2 septembrie 2024, preţurile la carburanţi continuă să scadă.

de Redactia Observator

la 02.09.2024 , 10:13

Preţurile la carburanţi sunt în scădere, faţă de cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute
Preţurile la carburanţi sunt în scădere, faţă de cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute - Profimedia

Concret, conform specialiştilor, vorbim despre o scădere cu 3-4 bani pe litru a preţurilor la benzină şi la motorină, faţă de cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute, în timp ce preţul la GPL continuă să rămână nemodificat.

În aceste condiţii putem spune că un litru de benzină standard costă între 7,15 şi 7,3 lei, iar un litru de benzină premium costă între 7,76 şi 8 lei. De asemenea, un litru de motorină standard costă între 7,17 şi 7,26 lei, iar un litru de motorină premium costă între 7,54 şi 7,82 lei.

Nu în ultimul rând, cum spuneam, preţul pentru un litru de GPL continuă să se menţină constant undeva în intervalul 3,42-3,44 lei.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Putea fi evitată tragedia provocată de inundațiile din Galați?
Observator » Ştiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 2 septembrie 2024. Au scăzut cu 3-4 bani pe litru, faţă de sfârşitul săptămânii trecute