Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 9 septembrie 2024. Preţul la benzină premium a scăzut cu 4 bani pe litru

Românii care vor să-şi alimenteze maşina cu benzină sau cu motorină trebuie să ştie că luni, 9 septembrie 2024, preţul la benzină premium este în scădere, faţă de cel afişat la sfârşitul săptămânii trecute.

de Redactia Observator

la 09.09.2024 , 08:37

Preţurile la carburanţi sunt în scădere, faţă de cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute
Preţurile la carburanţi sunt în scădere, faţă de cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute - Shutterstock

Concret, conform specialiştilor, vorbim despre o scădere cu patru bani pe litru, ceea ce înseamnă că un litru de benzină premium a ajuns să coste între 7,56 şi 7,84 lei.

Scăderi mai mici de preţuri, faţă de cele afişate la sfârşitul săptămânii trecute, avem la benzină standard şi la motorină premium. Un litru de benzină standard a ajuns să coste între 6,99 şi 7,14 lei, iar un litru de motorină premium a ajuns să coste între 7,46 şi 7,84 lei.

Nu în ultimul rând trebuie precizat că preţurile la motorină standard şi la GPL au rămas nemodificate. Astfel, un litru de motorină standard costă între 7,09 şi 7,18 lei, iar un litru de GPL costă între 3,42 şi 3,44 lei.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Ştiri economice » Care sunt preţurile la carburanţi astăzi, 9 septembrie 2024. Preţul la benzină premium a scăzut cu 4 bani pe litru