Antena Meniu Search
x

Video Joburile unde salariile pornesc de la 7.400 de lei. Unii angajatorii promit majorări de până la 25%

Şi vorbim acum despre piaţa muncii. Așa cum ne-am obişnuit, în continuare la mare căutare sunt posturile in IT, lucrător comercial, specialist în call center şi specialist în HR. Mai ales că salariile nu sunt deloc mici şi angajatorii se gândesc la măriri. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 19.05.2022, 12:11

Vezi și

Salariile în aceste domenii sunt unele destul de mari. Cele mai mari sunt, desigur, cele din IT, care pleacă de la 7.400 de lei, cele de lucrător comercial sunt la polul opus, acolo salariile variază undeva în jur de 2.400 de lei. Potrivit unui studiu recent, angajatorii spun că  iau în calcul ca până la finalul acestui an să realizeze mai multe măriri  salariale.

Majorări de până la 25%

Cel putin 40 la sută dintre angajatorii chestionati spun că se gândesc la o mărire cuprinsă între 5 şi 10 procente a salariului angajatilor lor până la sfârşitul lui 2022. Sunt şi oameni mai norocoşi şi asta pentru că 32 la sută dintre angajatori spun că iau în calcul măriri care pot depăşi 15 procente. Desigur însă, sunt şi oameni care vor avea parte de o mărire de salariu chiar şi cu 25 de procente.

Din păcate, însă, vorbim şi despre angajati şi angajatori care nu vor avea parte de nicio mărire în acest an, cel putin 5 la sută dintre angajatori spun că nu pot sustine o astfel de mărire pe parcursul anului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Joburile unde salariile pornesc de la 7.400 de lei. Unii angajatorii promit majorări de până la 25%