Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Sistemul de succes prin care producătorii din Braşov îşi vând marfa singuri. Localnicii se bucură astfel de legume şi fructe de primă mână

Autorităţile din Braşov vin în sprijinul producătorilor care vor să îşi vândă singuri, fără niciun fel de intermediar, marfa în pieţele volante. Au implementat astfel un sistem care îi va ajuta atât pe negustori, cât şi pe clienţi. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 01.07.2023 , 11:56

Beneficiile sunt legate în primul rând de faptul că localnicii din cartiere care nu au organizate pieţe în sistem clasic pot avea acces la legume şi fructe aproape de casele lor. Evident, aceste legume, fructe şi produse tradiţionale de multe ori sunt la prima mână, adică sunt aduse pe piaţă chiar de cei care le-au produs.

Oficialii autorităţilor locale se ocupă de acest lucru, de selectarea producătorilor şi de eliminarea speculanţilor de pe acest lanţ comercial. Trebuie spus că astfel de pieţe volante se organizează în fiecare sâmbătă şi până acum acest sistem s-a dovedit un real succes în municipiul Braşov. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ce alegeţi: plata la proprietate sau online, prin site-urile de rezervări?
Observator » Stiri economice » Sistemul de succes prin care producătorii din Braşov îşi vând marfa singuri. Localnicii se bucură astfel de legume şi fructe de primă mână