Antena Meniu Search
x

Video 10 biblioteci de nota 10, noul proiect al FDVDR. Povestea Şcolii Mexic din Bucureşti

Începe marea transformare a bibliotecilor din România! Datorită proiectului lansat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României 10 biblioteci de nota 10 vor fi dotate cu spaţii de lectură moderne. Astăzi cunoaştem povestea Şcolii Mexic din Bucureşti, care s-a înscris în concurs. Acolo învaţă sute de elevi care nu au acces la o bibliotecă în şcoală. Sala cărţilor este în renovare, dar lucrările se vor termina curând. Atunci, copiii vor avea nevoie de volume noi şi de mobilier.1

de Redactia Observator

la 09.12.2023, 13:47

Vezi și

Peste 300 de elevi învaţă la Scoala Gimnaziala Mexic din Bucureşti. Cei mai mulţi dintre ei provin din familii cu situații economice precare. Sunt dornici să înveţe şi mai ales….să se dezvolte prin lectură.

Biblioteca de la ei din şcoală nu funcţionează în prezent. E în renovare, la fel ca toată clădirea. Moş Nicolae a venit însă la ei cu o veste bună. Şcoala a fost înscrisă în proiectul lansat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României "10 biblioteci de nota 10". Ceea ce le oferă o şansă la o bibliotecă modernă, adaptată nevoilor pe care le au în prezent.

Orice instituţie de învăţământ din România se poate înscrie în programul 10 biblioteci de nota 10

Câştigătorii campaniei "10 Biblioteci de Nota 10", desfăşurată la nivel naţional, nu vor primi doar mobilier și obiecte decorative moderne, dar si cărți noi și utile care vor completa noile rafturi. 

Orice instituţie de învăţământ din România se poate înscrie în programul 10 biblioteci de nota 10 până pe 20 ianuarie.  Pentru înscriere se accesează site-ul fundatiadanvoiculescu.ro, unde se completează formularul de înscriere şi se ataşează proiectul pentru înscrierea în campania Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Educatie » 10 biblioteci de nota 10, noul proiect al FDVDR. Povestea Şcolii Mexic din Bucureşti