Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Bac 2024, sesiunea de toamnă. Calendarul celei de-a doua sesiuni scrise. Când vor fi afişate notele

Emoţii mari pentru absolvenţii de liceu. Mâine începe a doua sesiune scrisă a examenului de bacalaureat. Cine nu a reuşit să promoveze la începutul verii, mai are o şansă acum. 

de Mădălina Iacob

la 18.08.2024 , 20:39

Peste 33 de mii de candidaţi sunt aşteptaţi în bănci de mâine la ora 9 dimineaţa. Atenţie, fără telefoane mobile sau alte dispozitive de comunicare.

Calendarul Bacalaureatului 2024, sesiunea de toamnă

Mai întâi avem examenul scris la limba şi literatura română. Pe 20 august urmează proba obligatorie a profilului, adica matematica sau istoria. Iar miercuri, testul numărul 3, la alegere, în funcţie de profil. 

Vezi și

Primele rezultate vor fi publicate pe 26 august, urmează contestaţiile şi apoi notele finale. Ca să promoveze examenul, absolvenţii au nevoie de o medie de 6 cel puţin. Si la fiecare proba scrisa notă mai mare de 5. Iar pentru cei care nu reuşesc nici de data aceasta, şcolile postliceale pot fi o alternativă înaintea găsirii unui loc de muncă. Chiar şi fără diplomă, pot învăţa o meserie. 

Mădălina Iacob Like

De la prima transmisiune live, la înâlnirea cu Papa Francisc, funeraliile Reginei Elisabeta a doua, încoronarea regelui Charles şi până la ceremonia luminii sfinte din Ierusalim, meseria de jurnalist mă surprinde şi mă învaţă întotdeauna câte ceva.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Educaţie » Bac 2024, sesiunea de toamnă. Calendarul celei de-a doua sesiuni scrise. Când vor fi afişate notele