Antena Meniu Search
x

Video Bucurie şi emoţii pentru elevii de clasa a XII-a, la parada de absolvire a liceului

Atmosferă de carnaval pe străzile din Capitală. Elevii claselor a douăsprezecea de la Colegiul Ion Luca Caragiale au sărbătorit ultima zi de liceu. Elevii s-au "deghizat" în personalităţi istorice, personaje din filme sau din desene animate şi au defilat alături de profesori şi părinţi. În curtea şcolii, emoţiile i-au copleşit pe toţi când au cântat în cor "Ani de liceu"

de Redactia Observator

la 26.05.2022, 21:33

Vezi și

Absolvenţii claselor a douăsprezecea au umplut străzile de culoare în ultima zi de şcoală. Alba ca Zăpada, Cruela de viile, Shrek şi Piraţii din Caraibe au fost doar câteva dintre personajele care au reuşit să atragă atenţia trecătorilor şi  şi locauitorilor din zonă şi chiar să blocheze traficul pentru o vreme. 

Parada absolvenţilor, spectacol cu tradiţie

Părinţii i-au filmat şi i-au fotografiat încontinuu chiar dacă  le-au tremurat mâinile de emoţie. 

Părinte: Şi noi avem mai multe emotii decat ea astazi, si asteptam urmatorul pas. Să fie fericită toată viaţa aşa cum este astăzi! 

Pe acelaşi subiect

Părinte: Îi doresc fericire! 

În faţa liceului i-a aşteptat directoarea, alături de ceilalţi profesori şi elevi ai colegiului.

Andreea Bodea, director: Foarte mândră mă simt, foarte mândra pentru această promoţie de la care chiar am asteptari mari. Să aiba noroc în viaţă, succes la examene, să fie oameni, să fie buni, să fie corecţi. 

Împreună, elevi, profesori şi părinţi s-au regăsit în versurile melodiei Ani de liceu. 

Emoţii au avut şi cadrele didactice. Profesorul de matematică Ianuş Gheorghe a primit diploma de cavaler şi profesor emerit la ultima lui oră de dirigenţie, înainte de pensionare. 

Elevi: E cel mai tare diriginte, cel mai bun profesor de matematica si un om pe care il respectam foarte mult si de care o sa ne fie foarte dor! 

Tradiţia paradei costumelor de la Caragiale e veche de zeci de ani. Absolvenţii promoţiilor din anii 80 şi 90 apar şi acum pe Internet. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Bucurie şi emoţii pentru elevii de clasa a XII-a, la parada de absolvire a liceului