Antena Meniu Search
x

Video Două medalii pentru România, la Olimpiada de Robotică din Singapore. Echipa Delta Force din Arad a dus tricolorul pe podium

Steagul tricolor al României a fluturat victorios pe podiumul Olimpiadei Globale de Robotică de la Singapore. Echipa Delta Force, de la Liceul Național de Informatică din Arad, a câştigat două medalii, de argint şi de bronz, dar şi alte două premii importante.

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 08:08

Vezi și

Olimpiada Globală de Robotică. Echipa Delta Force se întoarce acasă de la Singapore cu două medalii, de argint şi de bronz şi două premii prestigioase. Echipa noastră a fost recompensată cu premiul "Social Media Challenge Award" pentru activitatea din mediul online.

Concurenţii au obţinut şi titlul "Safety Award", acordat celor care au respectat toate normele de siguranță atunci când vine vorba de lucrul cu roboți.

​Robotul inventat de membrii echipei s-a dovedit a fi foarte apreciat de jurați, aici reflectându-se educația și informațiile acumulate în cadrul Liceului Național de Informatică din Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Educatie » Două medalii pentru România, la Olimpiada de Robotică din Singapore. Echipa Delta Force din Arad a dus tricolorul pe podium