Antena Meniu Search
x

Video "E o imbecilă, n-a călcat într-o clasă şi e ministrul Educaţiei. Te împuşti". Dosar penal pentru profesoara din Maramureş care a jignit-o pe Ligia Deca

O profesoară din Maramureş a fost înregistrată în timp ce înjura ministrul Educaţiei, de faţă cu elevii. "Potrivit imbecilei de ministră pe care o avem, este o imbecilă, este o analfabetă, ministra pe care o avem în Educaţie. Să sperăm că vom scăpa de ea. Nici măcar nu a intrat într-o sală de clasă şi este ministrul Educaţiei. Te împuşti! Vă putem încheia cu două note, potrivit ei", a spus profesoara.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 06.07.2023, 17:53

Vezi și

Nu sunt singurele jigniri din partea cadrului didactic. Părinţii o acuză că are acelaşi vocabular şi cu elevii şi au făcut o plângere la Poliţie. Potrivit declaraţiilor făcute de elevi, profesoara ar avea un comportament jignitor la adresa lor. Mai mult, elevii susţin că profesoara ar pune presiune pe ei, iar în momentul în care aceştia nu au note bune sunt lăsaţi corigenţi şi li se reproşează faptul că alţii care învaţă mult mai bine pot veni să le ia locul în această şcoală.

Cert este că astăzi, 6 iulie, Inspectoratul Judeţean Maramureş şi-a trimis doi reprezentanţi la Colegiul Naţional Pedagogic "Regele Ferdinand" din Sighetu Marmaţiei. Cei doi inspectori au cerut să vadă situaţia elevilor corigenţi şi au solicitat ca la unitatea de învăţământ să vină şi câţiva dintre elevii care o acuză pe profesoară de comportament abuziv pentru a sta de vorbă cu ei. În acest moment, pe fir au intrat şi poliţiştii care au deschis un dosar penal pentru purtare abuzivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Educatie » "E o imbecilă, n-a călcat într-o clasă şi e ministrul Educaţiei. Te împuşti". Dosar penal pentru profesoara din Maramureş care a jignit-o pe Ligia Deca