Antena Meniu Search
x

Video Elevii de la Şcoala FDVDR, lecţii despre cultura turcă

În urmă cu trei săptămâni a început una dintre cele mai frumoase experiențe de voluntariat internațional, în cadrul Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Duru, Arda și Alperen s-au înscris într-un program de internship, desfășurat în parteneriat cu AIESEC România, și au ales țara noastră pentru a le face cunoscute copiilor din România, istoria și cultura turcă. 
 

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 12:02

Vezi și

Și-au dorit să viziteze România, să învețe lucruri noi, dar și să susțină o serie de workshop-uri despre diversitate și multiculturalitate pentru elevii școlii FDVDR. Duru, Arda si Alperen au fost încântați de țara noastră, de copiii din România şi de experiența din cadrul Fundației Dan Voiculescu.

Totul a mers foarte bine, am învățat noi culturi, am învățat despre România, extraordinar pentru pentru mine să mă aflu aici.

A fost o experiență minunată, am întâlnit oameni minunați, colegii noștri sunt oameni minunați.

A fost foarte bine pentru mine. Oamenii ne-au primit bine, sunt drăguţi. Fundația Dan Voiculescu este o fundație bună pentru copii, pentru noi, pentru România.

Cei trei tineri din Turcia fac voluntariat din 2018, își doresc să ajute copiii, sa îi învețe lucruri noi, să schimbe lumea. Programul de internship s-a încheiat, dar cei trei studenți voluntari abia așteaptă să revină în România, unde se simt deja ca acasă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Educatie » Elevii de la Şcoala FDVDR, lecţii despre cultura turcă