Antena Meniu Search
x

Video Elevii din România care pot beneficia de meditaţii gratuite. Unde şi când se desfăşoară cursurile

Facultatea de Chimie din Timişoara oferă meditaţii gratuite pentru elevii care se pregătesc pentru Bacalaureat.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 15.03.2023, 09:06

Vezi și

Cursurile se vor desfășura în sistem online şi sunt predate de profesori ai Universităţii Politehnica din Timişoara, din cadrul Facultății de Chimie Industrială și Ingineria Mediului. Este de altfel o tradiţie ca aceştia să le ofere sprijin elevilor de clasa a 12-a în pregătirea pestu examenul de Bacalaureat. Au loc în fiecare sâmbătă, între orele 12 - 14, până în data de 10 iunie. 

La fel vor face şi colegii lor de la Universitatea de Vest, care, în fiecare sâmbătă, din 18 martie şi până în 24 iunie, îi vor ajuta pe elevi să facă pregătire la toate materiile pentru BAC. Cei interesaţi găsesc orarul complet pe site.

Cursuri similare au loc şi la Universitatea Transilvania din Braşov. Cursurile gratuite sunt ore de pregătire la limba și literatura română, matematică și informatică. Cursurile au fost programate după-amiază, astfel încât toți liceeni interesați să poată participa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Educatie » Elevii din România care pot beneficia de meditaţii gratuite. Unde şi când se desfăşoară cursurile