Antena Meniu Search
x

Video Evaluarea Naţională pentru clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a. Ce probe vor avea de susţinut cei mici

Val de emoții pentru unii elevi, în această săptămâna. Încep evaluările naționale pentru copiii din clasele a II-A,  a IV-a și a VI-a. 

de Angela Bertea

la 09.05.2023, 09:41

Vezi și

Cei mici intră în febra emoțiilor. Astăzi elevii din clasa a 2-a susţin prima probă scrisă la Limba română, respectiv la limba maternă, în cazul copiilor care aparţin minorităţilor naţionale. Testarea continuă mâine, 10 mai, cu proba de citit la Limba română, respectiv limba maternă. Joi vor susține proba la matematică iar vineri va avea loc proba la Limba română pentru minorităţile naţionale, atât scris, cât și citit. 

În cazul elevilor de clasa a IV-a, aceștia vor susţine evaluarea națională, săptămâna viitoare. Pe 16 mai proba la Limba română, iar pe 17 mai la Matematică. Elevii din partea minorităţilor naţionale vor avea pe 18 mai proba la Limba maternă.

Rezultatele la evaluările naționale nu se afişează şi nu se trec în catalog

Și nu în ultimul rând, pe 24 mai, elevii de clasa a VI-a vor susţine proba la Limbă şi comunicare, iar pe 25 mai pe cea la Matematică şi Ştiinţe ale naturii.

Timpul de lucru este de 30 de minute pentru fiecare test, pentru elevii din clasa a 2-a și de o ora pentru cei din clasele a 4-a și a 6-a. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Educatie » Evaluarea Naţională pentru clasele a II-a, a IV-a şi a VI-a. Ce probe vor avea de susţinut cei mici