Antena Meniu Search
x

Video Mai mulţi olimpici la matematica dau meditaţii online gratuite elevilor din gimnaziu

A început şcoala, deci este cazul să vorbim şi despre meditaţii. Iar între toate materiile, matematica este disciplina la care cererea este cea mai mare. Un studiu arată că circa o treime dintre elevii claselor gimnaziale fac meditații cu aproximativ 300 de lei pe lună. Dar iată că noi am descoperit că se poate şi altfel, adică gratuit. Şi este cu atat mai interesant cu cât iniţiativa este chiar a unor elevi ai unei şcoli din Capitală. Sunt olimpici naţionali şi internaţionali şi oferă, de doi ani, meditaţii online gratuite pentru elevii de gimnaziu care se pregătesc de olimpiade sau evaluarea naţională. 

de Redactia Observator

la 20.09.2022, 14:00

Vezi și

Daria Costea, elevă: Am făcut acest demers pentru că în primul rând eu personal vin din provincie, eu am venit în Bucureşti în clasa a IX-a şi ştiu că e mai greu pentru cei de acolo. Lucrez la matematică pentru că performanţa nu se poate obţine doar la orele de la şcoală şi cumva, făcând asta dintotdeauna, a devenit o obişnuinţă. Iniţial, când am fondat acest proiect nu ştiam ce amploare va lua. Lucram cu câţiva copii în fiecare duminică şi acum am ajuns să avem 20-30 de profesori elevi care predau matematică, informatică, fizică şi chimie. Avem 200 - 300 şi chiar mai multe înscrieri ale copiilor în fiecare an, ceea ce pe noi ne bucură foarte tare. Avem şi grupa de olimpiade pentru fiecare an de studiu, avem şi grupa de clasă şi grupa pentru evaluare naţională pentru copiii de clasa a VIII-a şi ne dorim pe viitor să facem şi pentru liceu. 

Andrei Moldovan, elev: Eu m-am apucat de informatică de când eram mic şi pentru mine e ceva natural şi văd ca pe ceva uşor care ar trebui să fie învăţat de toată lumea. Noi am avut înscrişi la informatică cam 150 de copii în fiecare an. Cursurile sunt pentru olimpiadă şi abordăm materia de olimpiadă, nu de clasă, dar ne gândim ca în viitor să avem şi cursuri pentru clasă. 

Daria Costea, elevă: Oricine se poate înscrie. Elevii de gimnaziu, a V- a, a VI-a, a VII - a şi a VIII-a, în curând sperăm că şi liceu. Înscrierile se pot face pe siteul nostru limitless-edu.ro, momentan nu am deschis încrierile, se vor face în octombrie - noiembrie, veţi găsi formularul de înscriere şi ne puteţi contacta pentru orice detaliu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Educatie » Mai mulţi olimpici la matematica dau meditaţii online gratuite elevilor din gimnaziu