Antena Meniu Search
x

Ministrul Educaţiei, anunţ despre redeschiderea şcolilor: "Pe 8 noiembrie va începe. Am decis să reducem numărul de teze"

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a anunţat, luni, că şcoala va începe în 8 noiembrie, dar vineri se va anunţa în ce fel se vor susţine cursurile, în urma consultările cu autorităţile sanitare. Totodată, el a anunţat că s-a luat decizia de a se reduce numărul de teze susţinute de elevi, notează news.ro.

De Redactia Observator la 01.11.2021, 13:17
Ministrul Educaţiei, anunţ despre redeschiderea şcolilor: "Pe 8 noiembrie va începe. Am decis să reducem numărul de teze"
- Shutterstock

"Două săptămâni de vacanţă a fost maximum care poate fi recuperat. Pe 8 noiembrie, şcoala va începe. Există un document în care s-au prezentat măsuri propuse spre aprobare. Ministrul Educaţiei va rămâne consecvent principiului ca şcolile să continue în format fizic. Nu voi abdica de la acest principiu. Vom avea consultări cu autorităţile sanitare şi vineri vom anunţa cum se vor deschide şcolile", a afirmat, luni, Sorin Cîmpeanu.

Număr redus de teze

Potrivit acestuia, nu vom ajunge în situaţia ca, dacă în jumătate de ţară avem o situaţie cu puţine cazuri, să nu poată funcţiona cu prezenţă fizică aceste şcoli. "Am decis să reducem numărul de teze pe care elevi îl vor susţine în acest an. La clasa a opta, în loc de 3 teze, 2 teze. Cu prezenţă fizică", a anunţat Cîmpeanu. El a adăugat că pentru liceu numărul tezelor va fi redus de la 4 la 3.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Educatie » Ministrul Educaţiei, anunţ despre redeschiderea şcolilor: "Pe 8 noiembrie va începe. Am decis să reducem numărul de teze"