Antena Meniu Search
x

Părinții preferă cozile în locul înscrierii online la grădiniță

Deşi, teoretic, ar putea să îşi înscrie copiii la grădiniţă şi prin platforma online pusă la dispoziţie de Ministerul Educaţiei, mulţi părinţi preferă să stea la cozi, în faţa instituţiilor de învăţământ.

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 18:05

Vezi și
  • Mulţi părinţi au preferat să se prezinte personal la grădiniţe.
  • Oamenii spun că aplicaţia dă rateuri.

Spun că softurile folosite de stat dau des rateuri, iar statul la coadă îi scuteşte de nervi şi timp pierdut.

În ciuda stării de alertă, mulţi părinţi au preferat să se prezinte personal la grădiniţe pentru a-şi înscrie copiii. S-a întâmplat şi la grădiniţa 211 din Capitală, unde 40 de părinţi au venit încă din prima zi în care se pot depune actele.

Roxana Dima- director grădiniţă: Spre surprinderea noastră, deşi părinţii au posibilitatea de a depune online, telefonic, deci şi prin alte metode decât în anii anteriori, majoritatea au preferat să vină să se deplaseze fizic şi să îşi depună fizic dosarul la grădiniţă.

Oamenii spun că aplicaţia pusă la dispoziţie de Ministerul Educaţiei dă rateuri. Motiv pentru care preferă să rişte statul la coadă.

Roxana Dima- director grădiniţă: Este dorinţa lor de a vedea efectiv scris faptul că dosarul a fost depus. Au o anumită certitudine şi oricum ei ar trebui să se deplaseze o dată pentru a veni să valideze prin semnatură corectitudinea datelor introduse prin aplicaţie.

Înscrierile la grădiniţă se pot face până pe 3 iulie în prima etapă. O a doua etapă este programată în intervalul 20 iulie - 10 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Educatie » Părinții preferă cozile în locul înscrierii online la grădiniță