Antena Meniu Search
x

Video Profesorii vor să revină la catedră. Două treimi dintre dascăli sunt nemulțumiți de școala online

7 din 10 profesori își doresc redeschiderea școlilor. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de o organizatie educațională, care arată că dascălii vor sa revină la catedră.

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 23.11.2020, 17:39

Vezi și
  • Nu atât tehnologia, cât lipsa ei este cea care îi nemulțumește pe profesori
  • 66% dintre dascăli vor să revină la tablă

Online-ul ne ajută, dar tot online-ul ne și încurcă. Acestea ar fi concluziile dascălilor.

Și nu atât tehnologia, cât lipsa ei este cea care îi nemulțumește pe profesori, pentru că nu toate școlile au astfel de dispozitive inteligente, conexiune la internet sau sisteme care să le permită să își desfășoare orele în condiții bune din fața unui laptop.

66% dintre dascăli vor să revină la tablă, în fața copiilor, pentru că, spun ei, interacțiunea cu elevii în mediul online este deficitară, testarea și evaluarea se fac de asemenea în mod deficitar și sunt nemulțumiți de condițiile din mediul online.

Ca o concluzie generală a studiului, o idee bună ar fi ca deciziile privind reluarea cursurilor să fie descentralizate și autoritățile publice locale, dar și reprezentanții școlilor să poată să ia cea mai bună decizie în funcție de particularitățile din fiecare școală”, a transmis reporterul Observator Cristina Oprea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Educatie » Profesorii vor să revină la catedră. Două treimi dintre dascăli sunt nemulțumiți de școala online