Antena Meniu Search
x

Video Programul "Masa caldă" intră în şcoli. Aproape 500.000 de elevi vor beneficia de măsura Guvernului

Aproape o jumătate de milion de copii vor primi la școală o masă caldă. Guvernul a aprobat lista celor peste 1.200 de unităţi din toată ţara. Măsura ar trebui să încurajeze copiii să nu renunţe la cursuri şi să reducă abandonul şcolar. 

de Redactia Observator

la 28.02.2024, 20:38

Vezi și

Guvernul aprobă în ședința de miercuri lista unităților școlare care vor fi incluse în programul Masă sănătoasă. Potrivit premierului, de acest program vor beneficia 450.000 de copii.

Programul "Masa caldă" intră în şcoli

Marcel Ciolacu a anunțat că în ședința de Guvern va fi aprobată lista celor peste 1.200 de unități școlare din toată țara incluse în programului „Masă sănătoasă”. Urmează că peste 450.000 de copii să primească o masă caldă sau un pachet alimentar în fiecare zi de curs.

Suma totală alocată în 2024 este de peste 1 miliard de lei. „Această măsură nu doar că ajută copii din sute de mii de familii, dar are ca efect și reducerea abandonului școlar”, a afirmat premierul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Educatie » Programul "Masa caldă" intră în şcoli. Aproape 500.000 de elevi vor beneficia de măsura Guvernului