Antena Meniu Search
x

Reacţia elevei cu 9.95 la Logică, care a luat 10 după contestaţie. "Cu toată modestia"

O tânără absolventă de liceu din Ploieşti a hotărât să facă contestaţie, după ce a văzut nota primit la proba de Logică a examenului de bacalaureat 2023. Deşi a luat 9.95, Alexia s-a simţit neîndreptăţită.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 11:07

Alexia Isvoranu a absolvit Colegiul Naţional "I.L. Caragiale" din Ploieşti cu o notă aproape perfectă la proba de Logică, argumentare și comunicare, a examenului de bacalaureat din acest an. Totuşi, tânăra nu a acceptat să se mulţumească cu o notă "aproape perfectă", de 9.55, mai ales că era convinsă că lucrarea sa merită punctajul maxim şi a riscat, făcând contestaţie.

A făcut contestaţie după ce a primit 9.55 la Bac 2023

În urma afişării rezultatelor finale de la Bac 2023, după contestaţii, judeţul Prahova se situează pe primul loc în ceea ce priveşte elevii de 10. Printre ei se află acum şi Alexia, care a luat punctajul maxim după contestaţie.

"Știam că am lucrarea perfectă, am discutat cu profesoara mea și am decis să fac contestație. Mi se luaseră pe nedrept acele sutimi. În viață, când e vorba de ce e corect, dacă nu riști, nu câștigi. Iar mie consider că mi s-a făcut dreptate. Cu toată modestia, teza mea la logică a fost perfectă și meritam 10", a mărturisit tânăra. Se poate mândri acum că este printre cei 7 elevi de 10 la BAC 2023 din judeţul Prahova, potrivit Observatorul Prahovean.

Acum, Alexia se pregăteşte pentru studiile superioare. Visul ei este să devină profesor, cel mai probabil de limba şi literatura română – spune ea-, aşa că se gândeşte să aleagă o facultate cu profil umanist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Educatie » Reacţia elevei cu 9.95 la Logică, care a luat 10 după contestaţie. "Cu toată modestia"