Antena Meniu Search
x

Video Şcoala de Vară FDVDR, program educaţional gratuit. Tabere online pentru copii, începând din 4 iulie

În această perioadă în care copiii stau acasă, continuarea studiilor în mediul virtual este una dintre cele mai bune alegeri. Pentru a-i sprijini în dezvoltarea lor continuă, Fundația Dan Voiculescu le-a pregătit copiilor și tinerilor din România și nu numai, un program educațional de vacanță, care îi va însoți în drumul lor spre cunoaștere și descoperire. Copiii cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani, vor putea participa, gratuit, la o serie de tabere online, care vor începe pe 4 iulie și se vor desfășura până la sfârșitul lunii august. 

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 10:06

Vezi și

Copiii vor avea parte de două luni pline cu provocări, distracție și acumulare de noi cunoștințe. Îi așteaptă călătorii educative şi distractive, în diferite domenii ale cunoaşterii, care le dezvoltă inteligența și creativitatea. Aceștia vor avea de ales dintr-o gamă variată de propuneri: dezvoltare personală și creație muzicală, științe și limbi străine, teatru, comunicare sau filosofie, dar și chimie distractivă sau arte vizuale.

În cadrul fiecărei tabere, copiii vor putea să experimenteze și să descopere noi domenii, vor învăța, practic, cum să-și dezvolte potențialul propriu, cum să își descopere noi talente. Aceștia își vor dezvolta atât inteligența cognitivă, cât și inteligența emoțională și, în același timp, vor învăța cum să își dezvolte atenția, gândirea critică, precum și spiritul creativ.

Atelierul de Filosofie pentru Copii, o premieră la Școala de Vară a FDVDR

Taberele interactive sunt structurate pe categorii de vârstă, în așa fel încât, copiii să poată descoperi și experimenta noi domenii. Tabăra în care copiii vor face cunoștință cu tehnologiile viitorului este una dintre cele mai așteptate, pentru că mereu aduce ceva nou, fascinaNt. Anul acesta copiii vor avea șansa să afle care este secretul efectelor speciale video și se vor familiariza cu bazele designului 3D.

Surpriza acestei veri o constituie Atelierul de Filosofie pentru Copii, o premieră la Școala de Vară a Fundației Dan Voiculescu. În cadrul atelierului, copiii vor lucra împreună, pentru a răspunde la întrebări și a învăța importanța cercetării filosofice. Taberele sunt gratuite și se vor desfășura online, în perioada 4 iulie – 28 august. Înscrierile se pot face până pe 29 iunie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Educatie » Şcoala de Vară FDVDR, program educaţional gratuit. Tabere online pentru copii, începând din 4 iulie