Antena Meniu Search
x

Video Studenţii nevaccinaţi de la medicină din Târgu Mureş pot reveni la cursuri. Tribunalul le-a dat câştig de cauză

Studenţii de la medicină din Târgu Mureş se pot întoarce în băncile facultăţii, chiar dacă nu sunt vaccinaţi. Decizia Universităţii de a-i primi doar pe cei imunizaţi a fost contestată în instanţă de Liga Studenţilor din Iaşi. Iar cererea lor a fost admisă, în primă instanţă.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 31.10.2021, 09:17

Vezi și

Studenţii Universităţii de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie "George Emil Palade" din Târgu Mureş (UMFST) pot participa la cursuri fără dovada vaccinării, testării sau trecerii prin boală, în urma unei decizii a Tribunalului Suceava, după ce Liga Studenţilor din Iaşi a atacat în instanţă hotărârile conducerii universităţii mureşene.

Se pot întoarce în bănci

Potrivit Ligii Studenţilor Iaşi, hotărârea nu este definitivă, însă este executorie de drept şi îşi produce efectele din momentul pronunţării instanţei.

Pe durata suspendării hotărârii universităţii, conducerea UMFST nu poate emite nicio altă decizie cu conţinut identic sau similar, prin care să condiţioneze în vreun fel accesul studenţilor la cursuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Educatie » Studenţii nevaccinaţi de la medicină din Târgu Mureş pot reveni la cursuri. Tribunalul le-a dat câştig de cauză