Antena Meniu Search
x

Subiecte Simulare Bac 2019 Istorie. Ce a picat la clasa a XII-a

Subiecte istorie Simulare Bac 2019. Simularea probelor scrise la examenul naţional de Bacalaureat 2019 a continuat, miercuri, cu proba obligatorie a profilului pentru elevii claselor a IX-a şi a XII-a.

de Redactia Observator

la 06.07.2019, 16:33

Subiecte istorie Simulare Bac 2019. Simularea probelor scrise la examenul naţional de Bacalaureat 2019 a continuat, miercuri, cu proba obligatorie a profilului pentru elevii claselor a IX-a şi a XII-a.

Elevii clasei a XII-a au susținut, astăzi, proba obligatorie a profilului, matematică sau istorie, în cadrul testelor de Simulare Bac 2019.

Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8.30. La ora 9.00 au fost distribuite subiectele la proba de istorie. 

Simularea probelor de la Bacalaureat se va încheia în 21 martie, cu proba la alegere a profilului şi specializării – probă scrisă (se organizează numai pentru elevii claselor a XII-a), urmând ca în 29 martie să fie anunţate rezultatele.

Pe acelaşi subiect

Subiecte istorie Simulare Bac 2019 clasa XII

Elevii clasei a XII-a, filiera teoretică, au avut de rezolvat 3 subiecte, notate cu câte 30 de puncte fiecare. S-au acordat 10 puncte din oficiu.

Iată ce subiecte au avut de rezolvat elevii clasei a XII-a la istorie, în cadrul simulării examenului de Bacalaureat 2019:

Elevii clasei a XII-a, filiera teoretică, au avut de rezolvat 3 subiecte la istorie, notate cu câte 30 de puncte fiecare

Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise a fost de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

La simularea examenului de Bacalaureat 2019, proba la istorie, s-au acordat 10 puncte din oficiu

Simularea la Bac 2019 este destinată familiarizării elevilor cu rigorile examenului de Bacalaureat, pentru a se putea acomoda mai bine în momentul în care vor susține probele.

Testele sunt susținute de elevii claselor a XI-a și a XII-a.

Calendarul probelor la examenul de Bacalaureat 2019

Potrivit calendarului pus la dispoziţie de Ministerul Educaţiei, examenul de Bac 2019 se va desfăşura în perioada 3 iunie - 4 iulie.

Probe orale Bac 2019

- limba română (proba A): 3 - 4 iunie;

- limba maternă (proba B): 5 - 6 iunie;

- competenţe digitale (proba D): 7, 10 şi 11 iunie;

Oficialii din Învăţământ precizează că în cazul candidaţilor de alte confesiuni decât cea ortodoxă, care sărbătoresc Rusaliile pe 10 iunie, pot fi programaţi pentru a da proba de competenţe digitale în zilele de 7 şi 11 iunie.

- limba străină (proba C): 12 - 13 iunie.

La aceste probe nu se dau note, ci doar calificative, care nu sunt luate în considerare la calcularea mediei generale la Bacalaureat 2019.

Probe scrise Bac 2019

limba română (proba Ea): luni, 1 iulie;

- limba maternă (proba Eb): marţi, 2 iulie;

- proba obligatorie a profilului (Ec): miercuri, 3 iulie;

- proba la alegere a profilului şi specializării (Ed): joi, 4 iulie.

Primele rezultate Bac 2019 vor fi afişate luni, 8 iulie, până în ora 12.00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Educatie » Subiecte Simulare Bac 2019 Istorie. Ce a picat la clasa a XII-a