Antena Meniu Search
x

Video Ultima şansă a elevilor de a se înscrie la liceu. Mulţi dintre cei nerepartizaţi au medii mari

Informaţie importantă pentru elevi şi părinţi. Este ultima şansă pentru cei care au rămas pe dinafară în urma repartizării computerizate de a se mai putea înscrie la liceu. Mii de elevi se află în această situaţie: unii nu au completat corect fişele de înscriere, alţii nu au depus dosarele la timp.

Mădălina Iacob
de Mădălina Iacob

la 01.08.2022, 13:41

Vezi și

Marţi este ultima şansa a copiilor care au rămas nerepartizaţi după admiterea computerizată de la Evaluarea Naţionala de a continua şcoala.

După ce aproape şapte mii de elevi au rămas fără un loc la liceu pentru că nu au completat corect fişele de înscriere, nu s-au prezentat la examen sau nu au depus dosarele la timp, cu toţii au trăit adevărate drame în familie, aşa că acum speră la un loc la liceu. Câţiva dintre ei au chiar medii foarte mari, iar şansele lor de a intra la liceele de top sunt infime.

Bătaie pe locurile de la liceele de top, din Bucureşti

În Bucureşti, de exemplu, liceele teoretice mai au aproximativ 400 de locuri libere, fata de cei peste o mie de candidaţi rămaşi pe lângă. În rest, mai sunt locuri la liceele unde ultimele medii de intrare au fost de 7 sau 8, plus cele vocaţionale şi profesionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Educatie » Ultima şansă a elevilor de a se înscrie la liceu. Mulţi dintre cei nerepartizaţi au medii mari