Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un liceu din Covasna, rămas fără căldură în prag de iarnă, a rezolvat problema încălzirii. Elevii vin la ore în format fizic

Un liceu din Covasna, care a rămas fără căldură în prag de iarnă, a rezolvat problema încălzirii. Elevii trecuseră în sistem online, deşi peste 75 la sută dintre angajaţii de aici sunt vaccinaţi. Nici măcar caloriferele electrice nu erau o soluţie.

de Claudiu Loghin

la 24.11.2021 , 10:27

UPDATE 10:20: Problema a fost remediată, iar elevii au revenit la ore în format fizic.

Ştire iniţială: Problemele au început în urmă cu o săptămână şi jumătate când performanţa sistemului centralizat de încălzire a unităţii şcolare a început să scadă. S-a întâmplat acest lucru progresiv. Conducerea Colegiului Naţional ''Mihai Viteazul'' din Sfântu Gheorghe a luat decizia sistării cursurilor în format fizic şi trecerea în sistem online.

S-a întâmplat acest lucru deşi 75% dintre angajaţi sunt vaccinaţi, iar rata de contaminare în municipiu este de sub 3 la mie. Se pare că reţeaua electrică nu permite funcţionarea simultană a mai multor calorifere, suficiente cât să încălzească toate spaţiile. 

Articolul continuă după reclamă
Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Educaţie » Un liceu din Covasna, rămas fără căldură în prag de iarnă, a rezolvat problema încălzirii. Elevii vin la ore în format fizic