Antena Meniu Search
x

Spectacol total, în această toamnă, la Antena 1. Emisiuni și noutăți ce nu trebuie ratate!

Toamna aceasta va fi spectacol total la Antena 1, unde veţi putea urmări emisiuni şi noutăţi ce nu trebuie ratate. "Ultimul Trib" va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:00, "Insula Iubirii" aduce tentaţia supremă, iar o ţară întreagă va căuta factorul X.

Toamna aceasta va fi spectacol total la Antena 1, unde veţi putea urmări emisiuni şi noutăţi ce nu trebuie ratate.

"Ultimul Trib" va fi difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:00, "Insula Iubirii" aduce tentaţia supremă, iar o ţară întreagă va căuta factorul X.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ultimul Trib

“Ultimul Trib”, show difuzat în fiecare joi şi vineri, de la 20:00,  îţi testeazã simţurile şi te surprinde prin spectacolul naturii umane, în Madagascar, unde 21 de concurenţi curajoşi, grupaţi în trei triburi, îşi mãsoarã puterile în competiții spectaculoase și tensionate pentru a putea rămâne în cursa finală ce le poate aduce premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro. 

Insula Iubirii

În Thailanda, la „Insula Iubirii”, patru cupluri care au relații de lungă durată însă nu au făcut încă marele pas se expun tentaţiei supreme şi sunt dispuse sã îşi testeze relaţiile într-un cadru exotic, la 10.000 de kilometri depãrtare de casã, pentru a afla dacă cel sau cea alături de care au petrecut atâția ani este cu adevărat jumătatea lor. La finalul sezonului, fiecare cuplu va putea spune clar dacă drumul lor în viață este același sau dacă se văd nevoiți să meargă pe căi separate. 

X Factor

Spectacolul prinde culoare în noul sezon al supershow-ului „X Factor”, când o ţară întreagă va căuta factorul X alături de Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică, dar şi Mihai Bendeac şi Vlad Drãgulin, având ocazia să decidă alături de aceştia cine merită sau nu să ajungă pe marile scene ale lumii, încă din etapa audiţiilor. Povești și personaje captivante se vor perinda şi în acest an prin fața telespectatorilor, talente care merită să fie arătate, momente care vor surprinde sau vor emoționa, toate vor da multă culoare spectacolului de la “X Factor” în fiecare seară de marţi la Antena 1. 

Te cunoc de undeva

„Te cunoc de undeva!” își deschide și el porțile pentru cel de-al doisprezecelea sezon al show-ului în care vedete din showbiz-ul autohton se vor întrece în transformări uluitoare și reprezentații de excepție, în fiecare searã de sâmbãtã, de la 20:00, la Antena 1. Toamna aceasta, spectacolul este emoţie purã în fiecare searã de miercuri, de la 20:00, la Antena 1, când telespectatorii vor avea parte de o mulțime de surprize, o distribuție formată din actori talentați și apreciați de publicul român, momente de suspans, povești de iubire imposibilă care se vor împleti cu povestea unui Monte Cristo modern, din care nu va lipsi nici crezul său -"Fiat justitia et pereat mundus"  (Să se facă dreptate chiar de ar fi să piară lumea) în cadrul serialului produs de Ruxandra Ion, „Fructul Oprit”. 

Chefi la cuțite

Tot în această toamnă, continuă și competiția dintre cei trei chefi. Chefi la cuțite se întoarce cu un sezon nou, cu reguli noi, cu provocări și mai mari între cei trei chefi și cu concurenți unul și unul. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu si chef Catalin Scarlatescu si-au ascutit armele şi sunt gata sa inceapa lupta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » » Spectacol total, în această toamnă, la Antena 1. Emisiuni și noutăți ce nu trebuie ratate!