Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video 75.000 de oameni s-au distrat până târziu la Forza Zu. A 11-a ediţie a avut loc pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare

Forza Zu a făcut un show de zile mari la Maramu'! Pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare s-a unit o ţară pentru a unsprezecea oară. 75.000 de oameni s-au distrat până târziu în noapte la cel mai mare festival al hiturilor româneşti. 

de Redactia Observator

la 01.09.2024 , 20:29

Aeroportul Internaţional din Baia Mare a fost locul unde zeci de mii de oameni au venit să petreacă la „Forza ZU în Maramu“.

"Mă bucur că am adus Forza ZU a 11-a oară, am adus-o eu aici în Baia Mare pentru prima oară", spune Mihai Morar

A fost cadoul lui Mihai Morar pentru băimăreni, care abia au aşteptat să vadă şi să audă live cele mai tari trupe şi cei mai în vogă solişti ai momentului.  Aeroportul Internaţional din Baia Mare a fost cel mai aglomerat aeroport din lume. Au fost 75.000 oameni care cântă, dansează şi se distrează în acelaşi timp, indiferent de artistul care se află pe scenă. Spectatorii au cântat cât i-au ţinut plămânii şi au dansat non stop.

Vezi și

"E o adunare de forţe şi de energie foarte bună. Înseamnă cei mai buni artişti, un radio extrem de ascultat, înseamnă numai lucruri bune", spune Delia.

Iar pentru asta, Buzdugan şi Morar au fost aplaudaţi la scenă deschisă. 

Buzdugan şi Morar: Stai, mă, 20 de ani de matinal, să nu creadă oamenii că suntem atât de bătrâni, doar de matinal. Doar de matinal!

Dar şi 11 ediţii de Forza Zu. Şi au reuşit din nou! Forza ZU este deja un fenomen naţional, iar fanii evenimentului aşteaptă de fiecare dată cu sufletul la gură să afle noua locaţie în care se desfăşoară următoarea ediţie.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Entertainment » 75.000 de oameni s-au distrat până târziu la Forza Zu. A 11-a ediţie a avut loc pe Aeroportul Internaţional din Baia Mare