Antena Meniu Search
x

Video A fost lansat trailer-ul thriller-ului psihologic "Spencer", care redă zilele în care Lady Diana a decis să divorțeze: "În casa asta nu există niciun viitor!"

Primul trailer al mult-aşteptatului film "Spencer" a fost, în sfârşit, publicat online. Parte biografie, parte poveste, parte thriller psihologic, pelicula prezintă zilele de coşmar din iarna anului 1991 în care prinţesa Diana a decis să divorţeze de Charles. Filmul a fost proiectat la Veneţia pe 1 septembrie doar pentru cineaşti şi jurnalişti. Premiera pentru marele public va avea loc în noiembrie. 

de Redactia Observator

la 16.10.2021, 08:42

Vezi și

"Spencer" redă o perioadă scurtă din viaţa prinţesei inimilor, dar una dintre cele mai determinante pentru viaţa ei şi istoria monarhiei de la Londra. Ultimul Crăciun ca membru al Familiei Regale britanice, la Sandringham, în 1991. Zilele în care s-a produs implozia mariajul ei cu moştenitorul coroanei.

Citește și: Cele mai elegante ținute purtate de Prințesa Diana la nunți. Ce rochii au atras atenția tuturor

"Spencer" va rula pe marile ecrane începând cu 5 noiembrie şi va ajunge în România o săptămână mai târziu

Acţiunea filmului se petrece pe parcursul a 3 zile şi surprinde toate trăirile Dianei. Starea fragilă din punct de vedere fizic, dar mai ales psihic. Chinul Prinţesei care vedea toate obiceiurile Familiei Regale drept chinuitoare, de la serile petrecute împreună, până la hainele alese fără să fie consultată şi draperiile cusute ca să nu poată fi deschise pentru a încuraja odihna.

Diana este întruchipată exemplar, potrivit criticilor, de Kristin Stewart. În mediile de specialitate, unii o văd, deja, laureată Oscar pentru acest rol. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » A fost lansat trailer-ul thriller-ului psihologic "Spencer", care redă zilele în care Lady Diana a decis să divorțeze: "În casa asta nu există niciun viitor!"