Antena Meniu Search
x
LIVE

Actriţa Reese Whiterspoon din „Blonda de la Drept” şi producătorul Jim Toth divorţează după 12 ani de căsătorie

Actriţa Reese Witherspoon, cunoscută din filmele Blonda de la Drept, şi soţul ei, producătorul Jim Toth, au anunţat că divorţează. Cei doi erau căsătoriţi de 12 ani. 

De Redactia Observator la 25.03.2023, 12:18
- Profimedia

„Avem câteva veşti personale de împărtăşit…Cu multă grijă şi consideraţie am luat decizia dificilă de a divorţa. Ne-am bucurat de atâţia ani minunaţi împreună şi mergem înainte cu dragoste profundă, bunătate şi respect reciproc pentru tot ceea ce am creat împreună. Cea mai mare prioritate a noastră este fiul nostru şi întreaga noastră familie în timp ce ne îndreptăm spre următorul capitol. Aceste chestiuni nu sunt niciodată uşoare şi sunt extrem de personale. Apreciem cu adevărat respectul tuturor pentru intimitatea familiei noastre în acest moment”, se arată într-un mesaj al celor doi de pe Instagram, potrivit News.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Recent, cuplul sărbătorise 12 ani de căsătorie

Vestea divorţului vine la doar două zile după ce cuplul a sărbătorit 12 ani de la căsătorie. Actriţa de 47 de ani şi producătorul de 51 de ani au un băiat, Tennessee James, în vârstă de 10 ani. Witherspoon mai are doi copii, Ava, în vârstă de 23 de ani, şi Deacon, în vârstă de 19 ani, cu fostul soţ, actorul Ryan Phillippe.

Phillippe şi Witherspoon au divorţat în 2008.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » Actriţa Reese Whiterspoon din „Blonda de la Drept” şi producătorul Jim Toth divorţează după 12 ani de căsătorie