Antena Meniu Search
x

Actriţa Thandiwe Newton se alătură sezonului 2 al serialului "Wednesday"

Thandiwe Newton este cel mai nou membru al distribuţiei care s-a alăturat sezonului 2 al serialului "Wednesday" de la Netflix.

de Redactia Observator

la 24.04.2024, 15:23

Actriţa Thandiwe Newton se alătură sezonului 2 al serialului "Wednesday". Ce se ştie despre rolul pe care îl va juca
Actriţa Thandiwe Newton se alătură sezonului 2 al serialului "Wednesday". Ce se ştie despre rolul pe care îl va juca - Getty Images

Variety a aflat în exclusivitate din surse că Newton va juca în cel de-al doilea sezon al serialului. Detaliile exacte despre personaj sunt ţinute sub tăcere. Ea este cel mai recent nou membru al distribuţiei care a fost dezvăluit, deoarece Variety a relatat anterior că Steve Buscemi va apărea şi el în sezonul 2.

Reprezentanţii Netflix au refuzat să comenteze.

Newton a primit trei nominalizări la premiul Emmy pentru rolul din "Westworld"

Newton a deţinut mai multe roluri de televiziune în cariera sa, poate cel mai notabil fiind cel din serialul HBO "Westworld". Ea a primit trei nominalizări la premiul Emmy pentru cea mai bună actriţă în rol secundar într-o dramă pentru acel serial, câştigând premiul în 2018. Printre celelalte roluri TV ale sale se numără "The Slap", "Big Mouth", "Human Resources" şi "Rogue". În film, Newton este cunoscută pentru că a jucat în lungmetraje precum "Crash", "Beloved", "The Pursuit of Happyness" şi "W".

Puţine detalii sunt disponibile despre noul sezon al serialului "Wednesday", în afară de faptul că Jenna Ortega îşi va relua rolul fiicei familiei Addams care trece prin adolescenţă. Primul sezon s-a încheiat cu Wednesday reuşind să rezolve cu succes o serie de crime macabre şi, în acelaşi timp, să zădărnicească o încercare de a distruge Academia Nevermore şi pe studenţii săi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Credeţi că există vreo şansă ca speranţa de viaţă să crească în România?
Observator » Entertainment » Actriţa Thandiwe Newton se alătură sezonului 2 al serialului "Wednesday"