Antena Meniu Search
x

Video Acuzaţii grave aduse de fosta soţie a lui Michael Jackson în noul film documentar despre moartea regelui pop

La 13 ani de la moartea lui Michael Jackson, fosta soţie a megastarului face dezvăluiri în premieră despre moartea artistului. Ea îl acuză pe un celebru dermatolog că l-a transformat în dependent de droguri pe regele pop. 

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 21:02

Vezi și

Într-un film documentar, produs în Statele Unite ale Americii, de site-ul TMZ şi FoxNews, Debbie Rowe, fosta soţie a lui Michael Jackson şi mama primilor doi copii ai megastarului, susţine că, deşi medicul Conrad Murray a fost găsit vinovat de omor involuntar, şi condamnat la 4 de închisoare, mai mulţi oameni au contribuit la moartea prematură a cântăreţului. Printre aceştia, celebrul dermatolog, Arnold Klein, numit și "tăticul botox", care le oferea pacienţilor săi acces nelimitat la medicamente. 

Acuzaţii grave aduse de fosta soţie a lui Michael Jackson

Debbie Rowe, fosta soţie: Aveam pacienţi cu un anumit statut social care veneau şi spuneau: Am nevoie de 90 de capsule de Percocet pentru sâmbătă seara. Te duceai apoi la petrecere în weekend şi aveai platouri cu Percocet sau cu Metaqualonă. 

Pentru că a lucrat pentru Arnold Klein, fosta soţie a lui Michael Jackson spune că şi ea poarte o parte din vină. A închis ochii la tratamentele periculoase prescrise de șeful ei.  

Pe acelaşi subiect

Debbie Rowe, fosta soţie: Oamenii mureau şi într-un fel eu am fost părtaşă la asta. 

Michael Jackson a murit în 25 iunie 2009, în locuinţa sa din Los Angeles, după ce doctorul său, Conrad Murray, i-a administrat un sedativ puternic. Conform medicului legist, care a examinat cadavrul lui Michael Jackson, doza primită de artist era suficientă cât să tranchilizeze un rinocer.

Conrad Murray a respins tot timpul acuzaţiile.  

Conrad Murray, fost doctor: Michael Jackson era dependent de droguri. 

Pe scenă de la 5 ani, Michael Jackson a fost considerat regele muzicii pop, cu zeci de milioane de fani în întreaga lume.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Acuzaţii grave aduse de fosta soţie a lui Michael Jackson în noul film documentar despre moartea regelui pop