Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Adele, moment emoţionant la concertul său din Las Vegas. A izbucnit în lacrimi când în public a văzut-o pe legendara Celine Dion

Moment emoţionant la concertul lui Adele din Las Vegas. Vedeta britanică a izbucnit în lacrimi pe scenă. Deşi am putea crede că a fost copleşită de versurile propriilor melodii, în realitate Adele s-a emoţionat teribil în momentul în care a văzut-o în public pe legendara Celine Dion.

de Redactia Observator

la 28.10.2024 , 14:04

Adele şi-a întrerupt preţ de câteva secunde concertul, a coborât de pe scenă şi a îmbrăţişat-o pe Celine Dion, care se afla în lojă alături de cei trei fii ai săi. 

Adele a dezvăluit de mai multe ori că o admiră profund pe artista canadiană, a cărei voce a marcat generaţii şi care se luptă, în ultimii ani, cu o boală cumplită: sindromul persoanei rigide. 

Luna viitoare, Adele îşi încheie seria de concerte din Las Vegas şi a anunţat că va lua o pauză, din cauza problemelor de sănătate. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Şoferii agresivi în trafic vor putea fi reclamaţi în aplicaţia Poliției. Vi se pare o idee bună?
Observator » Entertainment » Adele, moment emoţionant la concertul său din Las Vegas. A izbucnit în lacrimi când în public a văzut-o pe legendara Celine Dion