Antena Meniu Search
x

Galerie foto Alec Baldwin va deveni tată din nou. Soția lui a anunțat că este însărcinată și că va naște în toamnă

Alec Baldwin și soția sa, Hilaria vor deveni din nou părinți. Soția actorului e însărcinată cu cel de-al șaptelea copil al cuplului şi va naşte în toamnă. 

de Redactia Observator

la 30.03.2022, 16:07

Anunţul a fost făcut chiar de către soţia actorului prin intermediul reţelelor de socializare. 

„După numeroase suişuri şi coborâşuri în ultimii ani, avem o veste interesantă şi o surpriză uriaşă: un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă”, a scris ea pe contul său de Instagram. 

„Împărtăşesc momentul cu voi. Abia i-am anunţat pe copii şi, după cum vedeţi, sunt super încântaţi de veste. Bebeluşul e o rază de lumină în vieţile noastre. O binecuvântare şi un dar nepreţuit în aceste vremuri nesigure”, a mai adăugat soţia lui Alec Baldwin.

Hillary, care este instructor de yoga şi Alec sunt deja părinţii a două fetiţe, Carmen şi Maria Lucia şi a patru băieţi Rafael, Leonardo, Romeo şi Eduardo. Actorul mai are o fiică în vârstă de 26 de ani din mariajul cu Kim Basinger. 

Pe acelaşi subiect

Vestea vine după ce la sfârşitul lunii octombrie a anului trecut, Cetatea Filmului era în stare de şoc. Celebrul actor, Alec Baldwin, a ucis un om şi a rănit un altul pe platourile de filmare, după ce a tras cu arma de recuzită. Starul a fost audiat de poliţie, dar a fost eliberat fără a se formula vreo acuzaţie la adresa sa. Tragedia a avut loc în timpul filmărilor pentru western- ul Rust, la Ferma Bonanza Creek din Santa Fe. Aşa cum îi cerea scenariul, Alec Baldwin, unul dintre personajele principale ale filmului, a tras cu o armă de recuzită cu gloanţe oarbe. Numai că, din motive pe care nimeni nu şi le explică acum, cel puţin unul dintre gloanţe a ricoşat şi l-a lovit pe regizorul de imagine al producţiei, Halyna Hutchins. Au urmat momente de groază şi apeluri disperate la 112.       

La scurt timp dupa regretatul eveniment, soţia actorului a transmis un mesaj tot prin intermediul contului său de Instagram. „Inima mea este cu Halyna. Cu soțul ei. Fiul ei. Familia și cei dragi. Și Alec al meu.”, a scris Hilaria Baldwin în postarea ei. 

Între timp, actorul s-a întors  pe platourile de filmare după tragedia de la ''Rust". Actorul american de 63 de ani, cunoscut mai ales pentru interpretările sale în filme precum Glengarry Glen Ross și The Hunt For Red October, precum și pentru modul în care l-a imitat pe Donald Trump în emisiunea americană de sketch-uri Saturday Night Live, va juca în rolul principal în filmul ''97 minutes''.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Alec Baldwin va deveni tată din nou. Soția lui a anunțat că este însărcinată și că va naște în toamnă