Antena Meniu Search
x

Video Anda Adam pregăteşte o nouă piesă alături de un artist internaţional

Anda Adam se bucură din plin de ridicarea restricţiilor şi se distrează în Cluj-Napoca, oraşul pe care îl vizitează tot mai des în ultima vreme. Şi asta pentru că acolo vedeta şi-a deschis o nouă afacere. Noi am profitat de ocazie să o întrebăm, printre altele, şi când urmează să auzim noi piese de la ea.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 31.03.2022, 14:21

Vezi și

Anda Adam: Tura asta sunt în poziţia în care eu trebuie să aştept invitaţii, iar asta îmi dă puţine emoţii! E mai greu pentru că e ceva ce eu nu am făcut până acum! Lumea este dornică să iasă după atât timp de pandemie. 

Ioana Chişiu, influencer: Cred că tuturor ne era dor de vibe-ul acesta, de muzică bună, de prieteni, de faptul că efectiv suntem în societate şi ne putem simţi bine, distra, să ne trăim viaţa. 

Mădălina Merca, influencer: Cred că da, cel mai probabil pentru că numai ce a început perioada, deci da, vrem să recuperăm cum ar fi! 

Anda Adam: Având în vedere că zborul Bucureşti-Cluj este mai rapid decât traficul din Bucureşti şi că uneori în 45 de minute eu ajung în Cluj. Pentru mine faptul că trebuie să sar într-un avion să zbor 45 de minute mi-am dat seama că nu este o problemă, o să am două case, o să mă împart între Bucureşti şi Cluj şi o să-mi duc la bun final toate proiectele. Pe primul plan va rămâne muzica mea, pentru că pregătesc şi o super lansare de piesă, cu un feat cu un artist internaţional. Lansarea noului single va fi aici cu un artist dintr-o altă ţară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Anda Adam pregăteşte o nouă piesă alături de un artist internaţional