Antena Meniu Search
x

Video Au început filmările pentru noul sezon Chefi la cuţite. Ce reguli noi apar în competiţie: "E o tensiune maximă aici"

Filmările pentru noul sezon Chefi la Cuţite sunt în focuri şi emoţiile dau în clocot! Se degustă preparate, se formează echipele şi deja tensiunea e la cote maxime. Vor fi reguli noi şi toţi cei patru chefi sunt hotărâţi să câştige competiţia într-una dintre cele mai condimentate ediţii ale show-ului. 

de Redactia Observator

la 03.07.2024 , 20:26

Rivalitatea este felul principal pe platourile de filmare de la Chefi la Cuţite. 

"În fiecare dimineaţă, când ne întâlnim la machiaj, se vorbeşte despre amulete, despre concurenţi, despre cine are cuţitul de aur, despre cine o să câştige sezonul ăsta. O să fie un sezon arzător!", spune Irina Fodor.

"Ştim unde să lovim. E o tensiune maximă aici. Se simte mult mai mare tensiunea sezonul ăsta. e la cote maxime. Spun şi pe pielea mea, eu o simt", spune Chef Ştefan Popescu. 

Vezi și

"Suntem deja cu cuţitele super ascuţite! E o energie imensă", adaugă Chef Richard Abou Zaki. 

"Preparatele au început să vină pe bandă, pe această bandă minunată. Sunt din ce în ce mai multe indicii că acest sezon va fi şi mai incendiar, cu preparate şi mai deosebite, cu poveşti şi mai mişto", spune şi Chef Orlando Zaharia. 

Cei patru chefi au degustat deja sute de preparate gătite în noul sezon şi sunt la un pas de a-şi forma echipele. Show-ul va fi un adevărat festin. Chefii deja luptă cu toate armele pentru a câştiga sezonul cu numărul 14 Chefi la Cuţite. 

"Ar fi normal să câştig eu sezonul ăsta pentru faptul că iau un avion, vin aici, o mie de chestii. Sezonul ăsta nu poate să mi-l fure niciunul", spune Chef Richard Abou Zaki. 

Chefi la Cuţite revine din toamnă pe micile ecrane. Cu multe surprize, jocuri de amuletă, tensiune şi o regulă nouă pentru chefi care va ridica temperatura întregului show. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă faceţi de obicei o asigurare de călătorie când plecaţi în vacanţe?
Observator » Entertainment » Au început filmările pentru noul sezon Chefi la cuţite. Ce reguli noi apar în competiţie: "E o tensiune maximă aici"