Antena Meniu Search
x

Bad Bunny, dat în judecată de fosta iubită. Motivul pentru care femeia îi cere starului pop 40 de milioane de dolari

Superstarul pop Bad Bunny este dat în judecată pentru 40 de milioane de dolari de fosta lui iubită. Aceasta îl acuză pe artist că a folosit o înregistrare făcută de ea, în două melodii, fără permisiunea acesteia.

de Redactia Observator

la 21.03.2023, 16:39

Bad Bunny, dat în judecată de fosta iubită
Bad Bunny, dat în judecată de fosta iubită - Profimedia

Carliz De La Cruz Hernández spune că a înregistrat sloganul „Bad Bunny baby” pe telefonul ei în 2015, înainte ca el să devină celebru și înainte ca ei să se despartă. Înregistrarea a apărut în single-ul din 2017 al cântărețului și rapperului portorican, “Pa Ti” în piesei “Dos Mil 16”, din 2022, potrivit BBC.

Carliz îi cere fostului iubit 40 de milioane de dolari

Bad Bunny a fost cel mai ascultat artist de pe Spotify în ultimii trei ani. El nu a răspuns public la acuzațiile aduse de fosta lui iubită. Tânăra a depus dosarul în Puerto Rico la începutul acestei luni.  Carliz a înregistrat mai multe versiuni ale ei spunând „Bad Bunny baby” pe telefon, în baia unui prieten și le-a trimis fostului iubit. El le-a folosit ulterior în mai multe piese de pe Soundcloud, apoi în melodia “Pa Ti”, care a avut peste 355 de milioane de vizualizări pe platforma YouTube și 235 de milioane de redări pe Spotify. 

Avocații lui Carliz De La Cruz susțin că, cu câteva zile înainte de apariția ultimului album al lui Bad Bunny, „Un Verano Sin Ti”, anul trecut, impresarii săi s-au oferit să cumpere drepturile asupra înregistrării sale pentru 2.000 de dolari. Ea a refuzat, dar albumul a fost lansat cu înregistrarea făcută de Carliz. „Un Verano Sin Ti” a fost nominalizat pentru albumul anului la Premiile Grammy, iar piesa „Dos Mil 16” a avut 60 de milioane de vizualizări pe YouTube și 280 de milioane de redări Spotify.

Femeia susține că înregistrarea ei a fost folosită și în concerte și că folosirea ei echivalează cu „neglijență gravă, rea-credință și, mai rău, un atac la intimitatea, morala și demnitatea ei”. Cuplul s-a despărțit în 2016, apoi s-au împăcat pentru o scurtă perioadă de timp în anul următor. Carliz De La Cruz dă în judecată și casa de discuri a lui Bad Bunny, Rimas Entertainment, și pe managerul acestuia, Noah Assad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Entertainment » Bad Bunny, dat în judecată de fosta iubită. Motivul pentru care femeia îi cere starului pop 40 de milioane de dolari