Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Brad Pitt şi-ar fi făcut o operaţie estetică de 100.000 de lire, în secret. Explicaţia unui celebru medic estetician

Brad Pitt a descoperit maşina timpului nu doar în filmul "Strania poveste a lui Benjamin Button", ci şi în viaţa reală. La 60 de ani, pare că întinereşte. Doar că analiza necruţătoare a unui medic britanic a adus un verdict pe muchie de cuţit: actorul ar fi recurs la operaţii estetice pentru look-ul impecabil. Videoclipurile cu explicaţiile specialiştilor au devenit rapid virale. 

de Redactia Observator

la 26.01.2024 , 22:12

Spre deosebire de personaj, actorul n-ar întineri natural, ci cu ajutorul medicilor. Un celebru estetician din Londra demonstrează într-un videoclip că starul de la Hollywood a apelat la diferite proceduri pentru a arăta mai bine. 

Brad Pitt nu a recunoscut niciodată că ar fi făcut o operaţie de lifting. Însă două fotografii ale actorului - una de la un eveniment din 2020 și una de la Wimbledon, de vara trecută - ar arăta diferenţe notabile pe chipul său. 

Un celebru medic estetician din UK spune că Brad Pitt ar fi făcut intervenţii de peste 100.000 de lire

Vezi și

Jonny Betteridge, medic: Acesta este el acum 4 ani, în 2020. Puteţi vedea că arăta semnele normale de îmbătrânire. Riduri statice profunde, pierdere de volum la nivelul ochilor și a zonei mijlocii a feței și o oarecare lăsare a pielii în partea de jos a feţei. 

Jonny Betteridge, medic: Anul trecut, la Wimbledon, a fost remarcbilă transformarea lui. Când te uiţi în lateral, la profil, se observă că schimbarea conturului inferior al feței este cu adevărat impresionantă. Și putem spune că acest lucru este legat de un lifting facial uitându-ne numai la această cicatrice. Acesta este aspectul clasic al cicatricii de lifting facial. În timpul procedurii, pielea din jurul acesteia este ridicată, ceea ce poate schimba forma și poziția lobilor urechilor.

Esteticianul estimează că o astfel de intervenţie ar costa peste 100.000 de lire sterline și necesită o perioadă de recuperare de două până la trei luni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Entertainment » Brad Pitt şi-ar fi făcut o operaţie estetică de 100.000 de lire, în secret. Explicaţia unui celebru medic estetician