Antena Meniu Search
x

Video Carnavalul de la Rio umple străzile de culoare şi ritmuri vibrante, după 2 ani de pauză. Câţi bani cheltuie turiştii pentru experienţa de vis

Carnavalul de la Rio revine, mai strălucitor şi cu mai multe petreceri ca niciodată. După doi ani de pauză forţată din cauza coronavirusului, sunt aşteptaţi peste 46 de milioane de turişti şi localnici, care se estimează că vor cheltui 800 de milioane de euro pe cazare, mâncare şi băutură.

de Redactia Observator

la 20.02.2023, 22:19

Vezi și

Costume extravagante încrustate cu bijuterii, muzică vibrantă, caruri alegorice şi mişcări de dans electrizante. Petrecerile pline de strălucire, cu mii de dansatori, vor umple străzile de la Rio până sâmbătă. Pe Sambadrom, marile şcoli de samba se întrec deja în parade spectaculoase.

Carnavalul de la Rio: extravaganţă şi culoare

"La acest carnaval salvăm, de fapt, cultura noastră, Cultura Neagră, în care toată lumea este binevenită", spune Marisa Lima Pereira, dansatoare de samba.

Spre bucuria localnicilor şi turiştilor din întreaga lume, autorităţile de la Rio au eliberat peste 600 de permise pentru petreceri stradale. Lor li se adaugă şi paradele de pe stadionul Sambadrom. Peste 70.000 de dansatori, cântăreţi şi toboşari vor concura pentru titlul de campion al paradei.

"Este foarte multă dragoste, o dăruire continuă pe parcursul a opt luni din an, aşa cum puteţi vedea", spune Fernando Venturine, dansator de samba.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Entertainment » Carnavalul de la Rio umple străzile de culoare şi ritmuri vibrante, după 2 ani de pauză. Câţi bani cheltuie turiştii pentru experienţa de vis