Antena Meniu Search
x

Video Cei mai în vogă artişti ai momentului, în Piaţa Sfatului din Braşov. Forza Zu a celebrat 10 ani de existenţă cu cel mai mare festival al hiturilor româneşti

Forza Zu a scris istorie aseară la Braşov. Peste 20 de artişti de top au urcat pe scena din Piaţa Sfatului, care a fost neîncăpătoare pentru miile de spectatori dornici de distracţie. Adolescenţi, tineri dar şi oameni în vârstă au cântat şi au dansat pe cele mai cunoscute hituri româneşti. A fost un un show incendiar, care a marcat o ediţie aniversară. 10 ani de Forza Zu! Iar povestea va merge mai departe.

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 20:24

Vezi și

Forza Zu, evenimentul muzical al toamnei, s-a întors în oraşul de sub Tâmpa, exact acolo unde acum 10 ani începea cea mai frumoasă aventură. Cel mai mare festival al hiturilor româneşti a adunat localnici şi turişti din toate colţurile ţării. 

Cântecele cu care mulţi dintre noi am crescut au curs unul după altul, ca într-un carusel al timpului. Gazdele show-ului incendiar au fost Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. 

Forza Zu a împlinit 10 ani

Mihai Morar şi Daniel Buzdugan: "Dacă vă mai aduceţi aminte la Forza Zu, la Sibiu, a fost Mihai Constantinescu. Am cântat o lume minunată. dacă ne vezi de acolo de sus Forza Zu merge mai departe! Şi-ţi mulţumim mult de tot!"

Pe acelaşi subiect

Atmosfera a fost una de zile mari, mai ales că, spre seară, Delia a ţinut capul de afiş. Concertul a culminat cu unul dintre greii muzicii Hip Hop, Puya. 

Evenimentul s-a încheiat cu un concert Carla's Dreams

Forza Zu s-a încheiat în forţă, pe acordurile uneia dintre cele mai iubite trupe: Carla's Dreams.  

Mihai Morar: "Acum 24 de ore, Piaţa Sfatului din Braşov era plină şi începea Forza Zu. Acum, zecile de mii de oameni au plecat, scena asta imensă se strânge, însă rămân emoţiile, rămân amintirile. Mulţumim încă o dată tare, tare mult. Asta facem de 15 ani. Radio Zu e radioul care aduce oamenii împreună. Vă mulţumim că aţi fost aici că am făcut din nou istorie că am făcut a zecea forţă Zu. Voi sunteţi, de fapt, forţa."

Povestea nu se termină însă aici, căci Forza ZU îşi va continua misiunea şi în anii următori: aceea de a-i uni pe români prin muzică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Entertainment » Cei mai în vogă artişti ai momentului, în Piaţa Sfatului din Braşov. Forza Zu a celebrat 10 ani de existenţă cu cel mai mare festival al hiturilor româneşti