Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Deadpool & Wolverine", încasări record de 438 milioane de dolari. E al optulea cel mai bun debut din toate timpurile

"Deadpool & Wolverine", continuarea super-eroului Disney, a strâns 205 milioane de dolari în weekendul de debut la box office-ul nord-american, fiind al optulea cel mai bun debut din toate timpurile, înaintea filmului "Black Panther" din 2018 (202 milioane de dolari) şi după "Jurassic World" din 2015 (208 milioane de dolari) şi "The Avengers" din 2012 (207 milioane de dolari), conform Variety.

de Redactia Observator

la 29.07.2024 , 16:48

"Deadpool & Wolverine", încasări record de 438 milioane de dolari. E al optulea cel mai bun debut din toate timpurile
"Deadpool & Wolverine", încasări record de 438 milioane de dolari. E al optulea cel mai bun debut din toate timpurile - Profimedia

Doar nouă filme din istoria Hollywood-ului au depăşit pragul de 200 de milioane de dolari în weekendul de debut. De asemenea, vânzările de bilete au depăşit cu uşurinţă "Deadpool" din 2016 (132 de milioane de dolari), stabilind astfel recordul pentru cel mai profitabil weekend de debut clasificat R. Continuarea din 2018, "Deadpool 2", este acum al treilea cel mai profitabil debut în categoria R, cu 125 de milioane de dolari. Printre numeroasele repere ale celei mai noi părţi, "Deadpool & Wolverine" a înregistrat de departe cel mai bun debut al anului, depăşind continuarea Disney Pixar "Inside Out 2" (debut de 155 de milioane de dolari).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Articolul continuă după reclamă

La nivel internaţional, "Deadpool & Wolverine" a obţinut 233,3 milioane de dolari, pentru un total global de 438 de milioane de dolari.

După trei zile de la lansare, filmul cu Ryan Reynolds şi Hugh Jackman este deja al şaselea cu cele mai mari încasări din 2024. Disney a cheltuit aproximativ 200 de milioane de dolari pentru a produce filmul şi încă aproximativ 100 de milioane de dolari pentru a-l promova.

"Twisters" a coborât pe locul doi la box-office

"Twisters" a coborât pe locul doi. Epopeea dezastrului, cu Glen Powell, Daisy Edgar-Jones şi Anthony Ramos în rolurile principale, a adus încasări de 35,3 milioane de dolari, în scădere cu 57% faţă de debut. Până în prezent, "Twisters" a generat 154,9 milioane de dolari în America de Nord şi 221 de milioane de dolari la nivel mondial.

Pe locul trei, "Despicable Me 4" de la Universal şi Illumination a adăugat 14,2 milioane de dolari în al patrulea weekend de la debut. Până în prezent, sequel-ul animat a generat 290,9 milioane de dolari pe piaţa internă şi 677 milioane de dolari la nivel mondial. "Inside Out 2" a ocupat locul al patrulea, cu 8,3 milioane de dolari în cel de-al şaptelea weekend, ajungând la 613,4 milioane de dolari pe piaţa internă.

Filmul de groază "Longlegs" al Neon a ocupat locul al cincilea cu 6,7 milioane de dolari, ajungând la un total de 58 de milioane de dolari în America de Nord. În prezent este filmul Neon cu cele mai mari încasări din toate timpurile, depăşind "Parasite", câştigător al premiului Oscar, cu 53,36 milioane de dolari în America de Nord.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Entertainment » "Deadpool & Wolverine", încasări record de 438 milioane de dolari. E al optulea cel mai bun debut din toate timpurile