Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto "Drama" dintre Jennifer Lopez şi Ben Affleck continuă. Artista a mers singură la premiera celui mai recent film al ei

Speculaţiile privind divorţul dintre Ben Affleck şi Jennifer Lopez continuă. Luni seară, artista a participat la premiera celui mai recent film al ei, Atlas, în Los Angeles. Ea nu a fost însoţită de Afflleck, dar purta verigheta.

de Redactia Observator

la 21.05.2024 , 14:49

Jennifer Lopez alimentează zvonurile despre divorţul de Ben Affleck. Artista a mers singură la premiera celui mai recent film al ei Jennifer Lopez alimentează zvonurile despre divorţul de Ben Affleck. Artista a mers singură la premiera celui mai recent film al ei - Profimedia

Pe fondul informaţiilor privind tensiunile din căsnicia cu Ben Affleck, artista în vârstă de 54 de ani a pozat pe covorul roşu la premiera filmului de acţiune ştiinţifico-fantastic de pe Netflix, la Egyptian Theatre din Hollywood.

Jennifer Lopez şi Ben Affleck locuiesc separat

Ben Aflleck, în vârstă de 51 de ani, nu a participat la premieră, deoarece filmează pentru The Accountant 2. Affleck şi Lopez s-au căsătorit în 2022. În prezent, conform presei mondene din SUA, ei locuiesc separat în Los Angeles, pe fondul unor tensiuni raportate între cei doi.

Articolul continuă după reclamă

În weekend, Lopez şi Affleck au fost fotografiaţi împreună şi au continuat să poarte verighetele în public.

Pe acelaşi subiect

"Ei au abordări foarte diferite atunci când vine vorba de atenţia presei", a declarat o persoană din anturajul lor. "Ben urăşte toată atenţia şi îl face să se simtă foarte inconfortabil. Jennifer a avut întotdeauna o abordare diferită", a spus sursa menţionată.

Potrivit sinopsisului noului film, Lopez o interpretează pe Atlas Shepherd, "analistă de date, dar cu o neîncredere profundă în inteligenţa artificială", scrie news.ro.

Regizat de Brad Peyton după un scenariu de Leo Sardarian şi Aron Eli Coleite, Atlas îi mai are în distribuţie pe Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla şi Mark Strong.

Atlas intră pe Netflix din 24 mai.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Entertainment » "Drama" dintre Jennifer Lopez şi Ben Affleck continuă. Artista a mers singură la premiera celui mai recent film al ei