Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Eminem lansează albumul "The Death of Slim Shady" pe 12 iulie. Primul single a strâns peste 96 de milioane de vizualizări într-o lună

Eminem lansează vineri, 12 iulie, cel de al 12-lea album intitulat "The Death of Slim Shady (Coup de Grâce)", care marchează sfârşitului unei ere artistice care l-a consacrat pe artist.

de Redactia Observator

la 03.07.2024 , 09:45

- Profimedia

Videoclipul prezintă o femeie care naşte într-o noapte furtunoasă. Copilul se naşte fără să respire, dar sfârşeşte prin a plânge după o bătaie energică din partea medicului. Pus în braţele mamei, bebeluşul îşi deschide brusc ochii complet negri şi îşi dezvăluie limba asemănătoare unui şarpe, în timp ce din craniu îi cresc coarne.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acest anunţ vine înaintea lansării lui "Tobey", cel de-al doilea single de pe album. Rapperul în vârstă de 51 de ani a prezentat deja primul single, "Houdini", în 31 mai. La 19 martie, prietenul său Dr. Dre a declarat la Jimmy Kimmel Live că noul album va fi "nebunesc", adăugând că a fost implicat în crearea acestuia.

Articolul continuă după reclamă

Ce simbolizează noul album

Pe acelaşi subiect

Eminem a anunţat lansarea acestui nou album în aprilie. După cum sugerează şi titlul său, "The Death of Slim Shady", acesta va marca sfârşitul alter-ego-ului său Slim Shady, personajul din spatele unora dintre cele mai violente cântece ale sale. În luna mai, rapperul chiar a publicat un necrolog fals în Detroit Free Press, după cum a relatat Rolling Stone.

Albumul "Music to Be Murdered By" din 2020, de 20 de piese, a inclus colaborări cu Black Thought, Q-Tip, Ed Sheeran, Anderson .Paak, Young M.A şi Juice WRLD. Albumul a fost un succes uriaş, ocupând primul loc în topul Billboard 200.

De atunci, în 2022, rapperul a lansat "Curtain Call 2", a doua parte a compilaţiei sale de mari succese, care reuneşte piese de pe toate albumele sale de la "Relapse", lansat în 2009, precum şi câteva piese inedite.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » Eminem lansează albumul "The Death of Slim Shady" pe 12 iulie. Primul single a strâns peste 96 de milioane de vizualizări într-o lună