Antena Meniu Search
x

Video Florian Rus şi JO videoclip romantic pentru piesa "Dacă m-ai iubit cândva"

Florian Rus a lansat o baladă de iubire într-o primă colaborare cu JO. "Dacă m-ai iubit cândva" se numeşte piesa şi ne reaminteşte de sensibilitatea pentru care sunt cunoscuţi cei doi artişti

de Redactia Observator

la 18.11.2021, 13:11

Vezi și

Ambii artişti au cunoscut succesul în muzică în urma unor show-uri de talente. Dovada talentului este confirmată şi pe YouTube. Piesa a strâns peste un milion de vizualizări, în doar două săptămâni.

Florian Rus revine cu un nou cântec de dragoste și cu o nouă colaborare împreuna cu JO. "Dacă m-ai iubit cândva" este o baladă cântată de doi artiști cunoscuți pentru sensibilitatea cu care abordează piesele pe care le publică. Melodia este însoțită și de un videoclip puternic, intim și romantic.

O nouă colaborare între Florian şi JO

Florian Rus și JO se lasă cuprinși de melancolie în noul videoclip al piesei "Dacă m-ai iubit cândva". Cei doi artiști cântă despre amintirea unei iubiri trăite fără rezerve, ce rămâne puternică chiar și după încheierea relației.

Pe acelaşi subiect

Versurile au fost scrise de Florian Rus, iar muzica a fost compusă de Florian Rus, Șerban Cazan, Bogdan Todor, Gabriel Stănoiu. Producția piesei a fost realizată de Șerban Cazan, în timp ce videoclipul a fost create de NGM Creative.

Florian a declarat despre această piesă că "La fel cum îți lași bucăți de inimă în locurile în care-ți faci amintiri, la fel cred că părți din inima ta rămân la oamenii dragi sufletului tău. Și viceversa. <<Dacă m-ai iubit candva>>  vorbește de responsabilitatea în plus pe care o ai odată cu acest schimb".

JO adaugă "…o iubire adevărată implică foarte multe lucruri incredibile, dar ele dor cu atât mai mult când încep să îți lipsească. Când ne iubim, ne este bine, când nu…scriem piese".

Florian Rus este unul din cei mai căutați songwriteri în România.

Debutul său pe marile ecran a fost la "Vocea României". În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – "Străzile din București". La fel si piesa "Pură ficțiune" s-a bucurat de succes în topurile radiourilor locale fiind de două săptămâni locul întâi în topul celor mai difuzate piese din țară.

JO este una din cele mai apreciate artiste din România datorită prezenței și vocii sale puternice. JO se mândrește cu un portofoliu impresionant de piese lansate care au ajuns hit, printre care "Lacrimile", "Caută-mă", "Cu un picior în rai", "Cu inima", "Până vara viitoare", "Adio" și "Iubirea mea". La începutul anului a lansat împreună cu Juno hitul "Mă mai ia", urmat de alte piese ascultate precum "Vocea ta", "Dorul" și "Ploaie de vară".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Florian Rus şi JO videoclip romantic pentru piesa "Dacă m-ai iubit cândva"