Antena Meniu Search
x

Video "Forever Hit", cel mai mare festival de muzică disco din Europa este în această toamnă la Bucureşti: Haddaway, Alphaville, Sandra și Dr. Alban

Ajungem acum în culisele celei mai mari discoteci în aer liber din lume! Aşa cum v-am mai anunţat, un festival ca o poveste pentru nostalgici va avea loc în septembrie, pe Arena Naţională.

de Redactia Observator

la 16.07.2021, 14:54

Vezi și

Acum venim şi cu alte detalii suplimentare, direct de la sursă. Haddaway, care de altfel a şi fost în platoul Observator, Alphaville, Sandra sau Dr. Alban aduc muzica anilor '80 şi '90 în 2021, iar artistul Keo este ambasadorul evenimentului. 

Keo indeamnă oamenii să participe la evenimentul "ForeverHit", ce va avea loc în toamnă pe Arena Naţională şi care este cel mai mare festival de acest gen din Europa. Nume sonore vor participa la acest spectacol. Pentru doritorii care nu pot participa fizic pe stadionul din Bucureşti, exista şi varianta achiziţionării unui bilet online, iar transmisiunea spectacolului va avea loc pe platformă.

Mai multe detalii despre eveniment, dar şi despre planurile de viitor ale lui Keo, găsiţi în videoclipul e mai sus

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » "Forever Hit", cel mai mare festival de muzică disco din Europa este în această toamnă la Bucureşti: Haddaway, Alphaville, Sandra și Dr. Alban