Antena Meniu Search
x

Video Gigi Hadid, arestată într-un aeroport din Insulele Cayman după ce a fost prinsă cu marijuana în bagaj. A fost eliberată pe cauțiune la scurt timp

Gigi Hadid a fost arestată în Insulele Cayman și eliberată la scurt timp pe cauțiune, după ce a fost prinsă în posesia de marijuana, în aeroport.

de Redactia Observator

la 18.07.2023, 21:30

Vezi și

Rapoartele sugerează că modelul și un prieten au sosit cu un avion privat, iar oficialii vamali ar fi găsit „ganja și ustensile folosite pentru consumul de ganja” în bagajele lor. Ea a fost arestată pe Aeroportul Internațional Owen Roberts, potrivit Mirror.

Ambii ar fi pledat vinovați

Publicația locală a insulei, Cayman Marl Road, susține că cei doi au fost arestați sub „suspectarea importului de ganja și importul de ustensile folosite pentru consumul de ganja”. Acesta a adăugat că au fost duși la Centrul de Detenție al Prizonierilor înainte de a fi eliberați pe cauțiune.

Ambii ar fi pledat vinovați și ar fi fost amendați cu 1.000 de dolari, dar nu vor fi acuzați.

Gigi călătorea cu marijuana cumpărată legal din NYC cu licență medicală. De asemenea, este legal pentru uz medical în Grand Cayman din 2017. Dosarul ei rămâne clar și s-a bucurat de restul timpului petrecut pe insulă”, a declarat un reprezentant al modelului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Gigi Hadid, arestată într-un aeroport din Insulele Cayman după ce a fost prinsă cu marijuana în bagaj. A fost eliberată pe cauțiune la scurt timp