Antena Meniu Search
x

Hollywood-ul, în şoc. Ce mărturisire a făcut Will Smith, la un an după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la premiile Oscar

Will Smith şi actriţa Jada Pinkett Smith au dat cărţile pe faţă. Cei doi au mărturisit că nu mai formează un cuplu din 2016, deşi cuplul a fost des pe primele pagini ale ziarelor în ultimii ani, relatează news.ro.

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 10:27

Hollywood-ul, în şoc. Ce mărturisire a făcut Will Smith, la un an după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la premiile Oscar
Hollywood-ul, în şoc. Ce mărturisire a făcut Will Smith, la un an după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la premiile Oscar - Getty Images

Soţii Smith au ţinut în special prima pagină a ziarelor în 2022, când actorul din saga "Men in Black" l-a pălmuit pe comediantul Chris Rock pe scena premiilor Oscar, din cauza unei glume dubioase despre căderea părului soţiei sale.

Will şi Jada Smith au rămas căsătoriţi legal, deşi trăiau vieţi separate din 2016

Interzis de la ceremonia de decernare a premiilor Oscar timp de 10 ani, după ce el însuşi a demisionat din Academie, Will Smith i-a prezentat public scuze lui Chris Rock.

În 2022, cuplul, care a rămas căsătorit legal, trăia deja de mai mulţi ani "vieţi complet separate", a declarat Jada Pinkett Smith pentru NBC, potrivit unui extras din interviu, care are ca scop promovarea viitoarelor memorii ale actriţei, intitulate "Worthy".

Pe acelaşi subiect

Jada nu a înţeles reacţia violentă a soţului ei de la premiile Oscar

Actriţa a explicat, de asemenea, că iniţial a crezut că este o glumă atunci când soţul ei l-a lovit pe Chris Rock şi nu a înţeles violenta reacţie a acestuia.

Cuplul s-a confruntat ani de zile cu zvonuri persistente de adulter sau de căsătorie deschisă.

"Avem o dragoste profundă unul pentru celălalt şi încercăm să ne dăm seama ce înseamnă asta pentru noi", a explicat Jada Pinkett Smith într-un interviu acordat revistei People.

Cele două celebrităţi s-au cunoscut în 1994 pe platoul de filmare al serialului "The Fresh Prince of Bel Air", când Will Smith era deja căsătorit.

Ei au împreună doi copii, Jaden şi Willow.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă este teamă să cumpăraţi conserve din magazine?
Observator » Entertainment » Hollywood-ul, în şoc. Ce mărturisire a făcut Will Smith, la un an după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la premiile Oscar