Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit, la Asia Express. Reacțiile concurenților

În cea de-a șasea ediție a noului sezon din Asia Express 2021, una dintre echipe a reușit să câștige o amuletă de o mie de euroă. Irina Fodor anunță cine sunt cei doi concurenți care au reușit acest lucru.

de Redactia Observator

la 26.09.2021 , 22:45

Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit, la Asia Express. Reacțiile concurenților Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit, la Asia Express. Reacțiile concurenților - Antena 1

Iată că cele 9 echipe au parcurs sute de kilometri pe drumurile din Turcia și cu toate provocările pe care aceste meleaguri le întâmpină, încă mai rezistă aventurii. În cursă au fost pregătite mai multe jocuri de amuletă la care concurenții au putut participa.

Irina Fodor a anunțat ce echipă a câștigat amuleta de o mie de euro, în ediția 6 Asia Express 2021

Parcursul este unul greu pentru toate echipele înscrise în competiție, în acest sezon. De-a lungul curselor, aceștia au ocazia, dacă ajung printre primele echipe la Irina Fodor, să participe la jocurile de amuletă, care înseamnă bani.

Articolul continuă după reclamă

De această dată, ca de multe alte dăți, câștigători au fost Mihai și Elwira Petre, iar Irina Fodor a ținut să-i felicite, scrie a1.ro.

„Avem o nouă amuletă câștigată, dragilor. Mihai și Elwira! E foarte frumoasă, nu valorează decât 1000 de euro. Știți care este avantajul vostru? Luați plicul și succes”, le spune Irina Fodor celor doi concurenți, cărora le înmânează și plicul în care se află noile informații către destinația următoare, unde au de rezolvat și alte probe.

Irina Fodor le-a oferit și o doză de suc celor doi. Pentru ceilalți concurenți, vestea că Mihai și Elwira Petre sunt cei care au câștigat noua amuleta nu a fost o surpriză, știind că ei au mai câștigat și la alte jocuri de acest fel. Unii dintre concurenți și-au exprimat punctul de vedere cu privire la acest câștig.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Entertainment » Irina Fodor a anunțat cine a câștigat amuleta și ce „cadou” a pregătit, la Asia Express. Reacțiile concurenților