Antena Meniu Search
x

Video Jada Smith, soţia lui Will Smith, a dezvăluit că ea şi actorul sunt despărţiţi de 7 ani. Motivul pentru care nu divorţează oficial

Dezvăluire şoc în lumea mondenă! Jada Smith a anunţat că ea şi soţul ei trăiesc vieţi complet separate încă din 2016.

de Redactia Observator

la 12.10.2023, 09:18

Vezi și

Deşi nu este un divorţ în acte, cei doi s-au despărţit de 7 ani, spune ea. Mărturisirea vine după un scandal de proporţii în care Will Smith a fost implicat anul trecut la Premiile Oscar.

Pinkett Smith a discutat despre statutul căsniciei lor în noua ei carte Worthy, spunând că, deşi cei doi nu au divorţat din punct de vedere tehnic, ea şi Smith nu mai sunt împreună din punct de vedere sentimental. Într-un interviu cu Hoda Kotb în cadrul emisiunii Today Show de miercuri, vedeta în vârstă de 52 de ani a spus că ea şi Smith nu au planuri de a divorţa legal.

"Am făcut o promisiune că nu va exista niciodată un motiv pentru ca noi să divorţăm", a spus ea. "Vom rezolva orice. Şi pur şi simplu nu am reuşit să îmi încalc această promisiune."

Scandalul de la Oscar

Pe acelaşi subiect

Actorul l-a pălmuit pe Chris Rock în faţa tuturor după ce acesta a făcut o glumă despre alopecia de care suferă Jada. Cuplul are împreună doi copii de 22, respectiv 25 de ani. 

În urma palmei, Smith a demisionat din consiliul de administraţie al Academiei şi a acceptat interdicţia de 10 ani de la evenimentele acesteia, inclusiv de la Oscaruri. "Am trădat încrederea Academiei", a spus el într-o declaraţie. "I-am privat pe ceilalţi nominalizaţi şi câştigători de oportunitatea de a sărbători şi de a fi sărbătoriţi pentru munca lor extraordinară".

Cuplul s-a căsătorit la Baltimore în decembrie 1997.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Entertainment » Jada Smith, soţia lui Will Smith, a dezvăluit că ea şi actorul sunt despărţiţi de 7 ani. Motivul pentru care nu divorţează oficial