Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ar fi semnat actele de cel puţin o lună. Motivul din spatele rupturii

Cântăreaţa Jennifer Lopez și actorul Ben Affleck au completat actele de divorț de cel puţin o lună, spun apropiaţii, însă nu le-au depus şi la tribunal. Cele două staruri au sperat că îşi vor repara relaţia, însă după ce actorul a lipsit de la ziua de naștere a soției sale și a şi cumpărat o casă nouă, pe cont propriu, în Los Angeles, problemele s-au adâncit şi mai mult. 

de Redactia Observator

la 01.08.2024 , 18:12

Ultima dată, cuplul a fost fotografat la finalul lunii martie, la festivitatea de absolvire a copiilor lui Affleck. De atunci și-au petrecut vara separat; Jennifer este în mare parte în New York, în timp ce Ben a rămas acasă în LA.

În Los Angeles și în Mexico City a evitat întrebările incomode ale jurnaliştilor, însă în Mexic un reporter a întrebat-o direct de divorț, iar răspunsul ei a fost "știi mai bine de atât"

Dragostea dintre Ben și Jennifer a fost fix ca în romanele de dragoste. S-au reîntâlnit după 20 de ani și au realizat că se iubesc în continuare. Singuri amândoi, a fost momentul prielnic pentru o șansă la relație. „Doi oameni diferiți, dar la fel”, spunea Jennifer Lopez, în timp ce Ben a mărturisit încă de la început că nu-și dorește o... viață pe social media, însă a înțeles cu timpul că femeia pe care o iubește trăiește în lumina reflectoarelor.

Vezi și

Potrivit PageSix, Ben Affleck  vrea să divorțeze, considerat mariajul și toată nebunia din relația lor un „vis febril” din care se pare că s-ar fi trezit. 

Jennifer Lopez a anulat turneul "This Is Me...Live" pentru a fi alături de familie

Jennifer Lopez a declarat că "This Is Me... Live", turneul de vară, a fost anulat pentru ca ea să poată petrece timp alături de familie.

Lopez a scris pe site-ul ei onthejlo.com că este "complet devastată" pentru că şi-a dezamăgit fanii. "Vă rog să ştiţi că nu aş fi făcut acest lucru dacă nu aş fi considerat că este absolut necesar. Promit că mă voi revanşa faţă de voi şi vom fi din nou cu toţii împreună", a adăugat ea.

Anularea turneului venise la momentul respectiv pe fondul speculaţiilor din mass-media că mariajul ei cu actorul Ben Affleck este pe final şi ar putea duce la despărţirea lor. 

Lopez a anulat deja şapte date din turneul nord-american la începutul lunii mai. În vârstă de 54 de ani urma să interpreteze melodii de pe recentul ei album 2024 "This is Me...Now". Albumul a fost lansat în februarie, ajungând pe locul 38 în clasamentul Billboard al albumelor. Iniţial, turneul trebuia să înceapă în Orlando, Florida, la 26 iunie şi să se încheie în 17 august la Madison Square Garden din New York.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Entertainment » Jennifer Lopez și Ben Affleck au divorțat. Ar fi semnat actele de cel puţin o lună. Motivul din spatele rupturii