Antena Meniu Search
x

Galerie foto Jim Carrey își vinde vila în care a trăit 30 de ani. Cum arată și cât costă fabuloasa locuință

Actorul Jim Carrey și-a scos la vânzare conacul din California. Proprietatea de aproximativ 12.700 de metri pătrați este situată în cartierul luxos Brentwood din LA, are cinci dormitoare și nouă băi.

de Redactia Observator

la 13.02.2023, 15:47

O serie de fotografii ale locuinței arată toate "capcanele" unui conac de celebritate, de la un pian cu coadă la un teren de tenis în aer liber. Dar imaginile oferă și o privire mai personală asupra vieții viitorului său ocupant – propriile sale lucrări de artă.

Pe lângă actorie, Carrey este pictor și sculptor care a expus lucrări la galerii din SUA și Canada. Pe lângă o colecție recentă NFT și caricaturi politice, pe care le-a postat în mod regulat pe Twitter în timpul administrației Donald Trump, actorul este cunoscut pentru crearea de picturi colorate pe pânză. Printre cele vizibile în fotografiile făcute publice se numără "Hooray We Are All Broken", care înfățișează patru figuri abstracte cu buline pe un fundal luminos, relatează CNN. Între timp, o imagine a grădinii proprietății prezintă o sculptură din bronz nud pe care a creat-o, numită "Ayla".

Există diverse alte lucrări originale expuse, inclusiv picturi care au apărut în "I Needed Color", un scurt documentar lansat în 2017, care îl prezintă pe starul de la Hollywood descriindu-și actul artistic.

"Când am început să pictez din ce în ce mai mult, am devenit atât de obsedat, încât parcă nu mai aveam loc în propria casă", a spus el în filmul de șase minute. "Tablourile erau peste tot. Deveneau parte din mobilier; mâncam pe ele".

Pe acelaşi subiect

"Poți spune ce iubesc după culoarea picturilor", a adăugat el. "Îmi poți spune viața interioară după întunericul din unele dintre ele. Poți spune ce vreau de la luminozitatea din unele dintre ele."

Motivul pentru care Jim Carrey îşi vinde casa

Se crede că operele de artă nu sunt incluse în prețul cerut de 28,9 milioane de dolari – și nici costumele Riddler înrămate din interpretarea lui Carrey din 1995 "Batman Forever".

Oricine cumpără această casă extrem de luminoasă, ce datează din anii 1950, se va bucura, de un cinematograf spectaculos, decorat în stil Art Deco, și de o piscină cu cascadă.

Într-o declarație transmisă de Wall Street Journal, Carrey a explicat decizia sa de a-și părăsi casa, pe care o deține de aproape 30 de ani, spunând că nu mai petrece mult timp acolo. "Vreau ca altcineva să se bucure de ea, așa cum am făcut-o și eu", a spus el, înainte de a cita melodia de succes a lui David Bowie: „Ch-ch-ch-changes!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Entertainment » Jim Carrey își vinde vila în care a trăit 30 de ani. Cum arată și cât costă fabuloasa locuință