Antena Meniu Search
x

Video Kim Kardashian joacă în sezonul 12 American Horror Story. Primele zvonuri despre personajul "creat special pentru ea"

Vedeta americană Kim Kardashian, care a dobândit o faimă mondială cu reality show-ul său, a anunţat luni că îşi va asuma un nou rol, de data aceasta de compoziţie, dar tot pe micul ecran, alăturându-se distribuţiei serialului cult "American Horror Story", informează AFP.

de Redactia Observator

la 11.04.2023, 11:21

Kim Kardashian
Kim Kardashian apare în American Horror Story - Profimedia

Femeie de afaceri de succes şi "regină" a reţelelor de socializare, Kim Kardashian a postat un scurt videoclip promoţional, anunţându-şi cei 352 de milioane de urmăritori de pe Instagram că va juca în sezonul 12 alături de actriţa Emma Roberts.

Kim Kardashian şi Emma Roberts joacă în American Horror Story, sezonul 12

Videoclipul, pe cât de scurt pe atât de misterios, dezvăluie puţine informaţii despre rolul ei sau despre scenariul serialului. Tot ceea ce se poate auzi este o voce care şopteşte "Emma şi Kim sunt delicate". Potrivit revistei de specialitate Variety, însă, Kim Kardashian va juca un rol principal în al 12-lea sezon, iar personajul ei a fost creat special pentru ea.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians", care a relatat timp de 20 de sezoane tribulaţiile familiei sale foarte bogate, a adus-o în prim-plan pe Kim în 2007. De atunci, viaţa sa privată a fost analizată în cele mai mici detalii de tabloide, care au relatat intens, spre exemplu, despre căsnicia ei cu rapperul Kanye West - şi apoi despre divorţul lor, relatează Agerpres.

Kim Kardashian, în vârstă de 42 de ani, şi-a folosit faima pentru a construi un imperiu de afaceri, comercializând de la lenjerie intimă până la produse cosmetice. Ea a apărut în câteva filme la sfârşitul anilor 2000, iar recent şi-a împrumutat vocea unui personaj în filmul de animaţie "Paw Patrol: The Movie". "American Horror Story" va marca, însă, primul său rol în peste un deceniu şi, probabil, cel mai important.

Acest serial multi-premiat este compus din sezoane independente, care se concentrează pe poveşti şi locaţii diferite. Din distribuţia sa fac adesea parte celebrităţi precum Lady Gaga şi Angela Bassett. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Entertainment » Kim Kardashian joacă în sezonul 12 American Horror Story. Primele zvonuri despre personajul "creat special pentru ea"